2777
2789
کاش یک نفر فقط میگفت الان چی کار کنم. یه جوری که هم خدا راضی باشه هم بتونم جواب ظلم هاشون رو بدم با ...

اشتباه اولت

چرا حرف میزنی 

چرا توضیح میدی 

چرا توجیه میکنی

چرا انقدر طنگ و زنگ به همه ما به این دلیل و اون دلیل و اون یکی دلیل زود اومدیم

چرا ثابت کردی باید بری ازمایشگاه 

این حرف یه روانشناسه 

ادمی که مقصره خودش میخواد توجیه کنه و دلیل پشت دلیل میاره

وقتی حق با شماست نباید انقدر مقدمه چینی و نتیجه گیری کنی 

اقا ما نمیاییم حالمون خوب نیست والسلاااام 

انقدر خودتون خوب جلوه دادید و دلیل اوردید همینه که حرفتون قبول نمیکنن فکر میکنن دروغ میگید

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
میدونی میگم همش میترسم آهشون من رو بگیره مامانش همش میزنه زیر گریه. مثلا عید فقط 4 روز تعطیلیم اینقد ...

عزیزم نترس آه اینا ترو نمیگیره ببخشیدا رسمن سوارت شدن درضمن اصلا قدرم نمی‌دونم بخدا من جات بودم قطع رابطه اساسی میکردم بدون مقدمه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین چقدر پرروان که بعد خونه اومدنت تماس تصویری گرفتن که مطمئن شن نمیری خونه مادرت باید همونجا جوابش ...

میگن هر روز که بچه هارو میزاری میبینیشون. بسه دیگه بعد شما خانواده شلوغی هستین خواهر برادرات هستن . ما کلا سه نفریم و پسرمون تک پسره. خداشاهده من پول عروسی پول رهن خونه پول تبدیل ماشینش رو اول ازدواج رو دادم. فقط اسمش تک پسره

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
شما بلد نیستید قاطعانه نه بگید وقتی نمیتونی بگو نمیدونم  میخوام برم پیش خانوداه خودم

میگه نمیخواد برین هر روز داری میبینیشون. خواهرش میگه مامان گناه داره اشکش رو در نیارین. تازه ازم ناراحتن که اشک مادرشون رو در میارم

خوب رفتم هیچی نگم به روی خودم هم نیارم که چی کار کردن؟ میگن همون تایمی که بچه ها رو میری برمید ...

کار خوبی میکنی کارت هدیه بده خودتو راحت کن ،وقتی همسرت میگه کار داریم شما هم پشتش باش چند بار که مادرش با بغض و گریه نگاهت کرد و دید فایده و اهمیت نداره دیگه کارش رو تکرار نمیکنه گلم یاد بگیر اولویت زندگیت خودتو همسرت و بچه هات و راحتی و آسایش خودتون باشه ،وقتی رفتی چیزی نمیخواد بگی چند بار این رفتارای سرد رو ببینن خودشون به زبون میان اونوقت شما حرفاتو بزن ولی دیگه هیچ وقت مثل قبل نشو باهاشون 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜
میگن هر روز که بچه هارو میزاری میبینیشون. بسه دیگه بعد شما خانواده شلوغی هستین خواهر برادرات هستن . ...

چه ربطی ب شلوغی داره خب پدرومادرت از توام انتظار دارن یا اصلا تو خودت دلت میخواد پیششون باشی عوض اینکه تورو بزارن رو سرشون پررو بازیم در میارن عزیزم بنظر من اصلا تو چیزی نده برا روز مادر بزار شوهرت ب فکر باشه 

من بودم یه کلام میگفتم کمر درد دارم نمیتونم بیام احترام زیادی حق مسلم دیگران میشه...من برای مادرم کادو میخرم کادوی مادرش به عهده ی خودشه خودشم بره بده...بگه زنم استراحت مطلقه دکتر گفته نباید تکون بخوره دیگه هم دلت برای ننش نسوزه...این همه شعبون یه بارم رمضون...

اینقدر که میپرسن. میگم اونجا توضیح دادیم باز اومدیم از شوهرت توضیح خواستن بعد از من

بخاطر اینکه ۱۱ سال اینطور رویه تون بوده اونا هم عادت شده براشون میپرسن .. شما آروم آروم تغییر رویه بده سعی کن مسائل زندگیت رو برا کسی توضیح ندی چون لازم نیست و اینکه مناسبتا رو با همسرتون برنامه بریزید مثلا روز مادر ناهار برید خونه مادر همسرتون شبش برید خونه مادرتون کلا مناسبتارو بین دوطرف تقسیم کنید مهربانانه با همسرتون صحبت کنید و تصمیم بگیرید 

میدونی میگم همش میترسم آهشون من رو بگیره مامانش همش میزنه زیر گریه. مثلا عید فقط 4 روز تعطیلیم اینقد ...

کدووووووووووم آه ه ه؟بریزدوراین افکارپوسیدتو خواهره من بفکرسلامتی خودت باش 

کار خوبی میکنی کارت هدیه بده خودتو راحت کن ،وقتی همسرت میگه کار داریم شما هم پشتش باش چند بار که ماد ...

امیدوارم خودشون متوجه بشن

من بودم یه کلام میگفتم کمر درد دارم نمیتونم بیام احترام زیادی حق مسلم دیگران میشه...من برای مادرم کا ...

میگم از خدا میترسم سرم نیاد. آه مادرش بگیره دلم رو