2777
2789
همش میگم نکنه من زنگ زدم تلفن آزمایشگاه رو دادم اینا با خودشون گفتن دختره خواسته از دل ما در بیاره. ...

روز مادر خیلی راحت نرین اونجا. خانوادگی برین خونه پدرت زنگم زدن بگو دلم تنگ شده بود اومدم اینجا. نهایت روز بعد شوهرت بره پیش مامانش، لطف زیادی و کوتاه اومدن تو رو خوب نمیکنه فقط توقعا رو میبره بالاتر. ازین به بعد یه هفته رفتین هفته بعد نرین. خونه خودتون باشین بیرون برین یا پیش مامانت اینا.

حس من به نی نی سایت، به ترتیب😉
وای چقدررر به دلشون راه اومدی ،با خستگی و کوفتگی همش اونجا بودین من خودم سرکار میرفتم همه امیدم به ج ...

دقیقا و وقتی خیلی خوب باشی و جای قدردانی یهو آدم حسابت نکن دلت میسوزه. خواهرشوهرم دیروز به همسرم اس مس داده بود زنگ زدم حال چشمت و پای فاطمه رو بپرسم جواب ندادی اصلا حال من رو نپرسیده بود

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه کیک سادهخ . پارسال خودم برا پسرش کیک گرفتم. امسال برای خواهر شوهرم چون رحمش رو باید بر میداشت جشن ...

عزیزم تو این موقعیت بارداریت بهترین فرصته برای کمرنگ کردن خودت !اصلا به شوهرت نگو نرو خودت بمون خونه ایتراحت کن شوهرت پسرشونه و وظیفه داره تو دختر پدر ومادرتی و وظیفه داری به خونواوه خودت سر بزنی یا استراحت کنی شروع کن به تغیبر کردن وقتشه

از نحوه آزمایش دادنت بهت میگم کلا مسایل سخت میگیری، من شاغل بودم این ازمایش سر کار دادم، توی شرکت تو ...

دو سه بار بلند شدم خیلی جدی بعد مامانش زد زیر گریه. باباش کلی دعوا کجا میخواین برین زنگ بزن خونه خواهرت رو کنسل کن. بمونین

کارت ک خیلی بیمزه بوده خاستی خودتو حرفتوبهشون ثابت کنی دیگه براخودت ی کم ارزش قاغل باش و روزمادر وبی ...

آدم بی سیاست همینه. یهو قاطی کردم بالاخره باردار که باشی خیلی حساس میشی

عزیزم بنظرم محبت زیادیتون باعث پررو شدنشون شده آخه اصلا به اونا ربطی نداره که شما کجا میرید🤨

دیوانت میکنن اینقدر میپرسن. میگی خسته ایم میگن برین تو اتاق بخوابین. میگم میخوام برم حموم میگه اینجا برین. میگم وقت دکتر داریم میگن بندازید عقب میگم دعوتیم میگن کنسل کنید با گریه کارشون راه میفته.

عزیزم تو این موقعیت بارداریت بهترین فرصته برای کمرنگ کردن خودت !اصلا به شوهرت نگو نرو خودت بمون خونه ...

همش از خدا میترسم. میگم نکنه نرم فردا آهشون پشت سرم باشه

روز مادر خیلی راحت نرین اونجا. خانوادگی برین خونه پدرت زنگم زدن بگو دلم تنگ شده بود اومدم اینجا. نها ...

چه کارها من برای خودشون و پسرشون کردم .خدا کمکم کنه بتونم نرم. 

طپری نی حالابه بعد روخودت کارکن انقد رو نده

میدونی میگم همش میترسم آهشون من رو بگیره مامانش همش میزنه زیر گریه. مثلا عید فقط 4 روز تعطیلیم اینقدر زنگ میزنن بیاین بیاین بیان ما میریم بعد میگیم دو روز هستیم بعد میریم اینقدر داستان میشه تا 4 روز اونجاییم.

کاش یک نفر فقط میگفت الان چی کار کنم. یه جوری که هم خدا راضی باشه هم بتونم جواب ظلم هاشون رو بدم با حرفام

سلام عزیزم من به شما میگم روز مادر با همسرت برو و تبریک بگو یه نهار بخورین و برگردین اگه خواستن بیشتر بمونین ،همسرت تاکید می کنم همسرت بگه نه ما میخواییم بریم به مادر شما هم سر بزنیم و برگردین عزیزم بهتره همسرت باهاشون طرف شه،وقتی حال نداری دلیلی نداره بری بمون استراحت کن بزار همسرت بهشون بگه ،وقتی خسته هستین یا برنامه ی دیگه ای دارین دلیلی نداره برین بمونین خونه همسرت وسط هفته بره یه سر بزنه برگرده ولی یه چیز دیگه اینکه خیلی اشتباه کردی که از خانواده ی خودت زدی به خاطر اونا حتما از این به بعد  برنامه ریزی کن بیشتر بهشون سر بزنی 

خدا جونم ازت ممنونم به خاطر همه چی خیلی دوستت دارم 💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜💜

ببین چقدر پرروان که بعد خونه اومدنت تماس تصویری گرفتن که مطمئن شن نمیری خونه مادرت باید همونجا جوابشونو می‌دادی مگه تو حق رفتن خونه خونوادتو نداری من جات بودم قطع رابطه میکردم بزار شوهرت هروقت خواس بره پیششون تو نرو فقط مراسمایه خاصو برو

سلام عزیزم من به شما میگم روز مادر با همسرت برو و تبریک بگو یه نهار بخورین و برگردین اگه خواستن بیشت ...

خوب رفتم هیچی نگم به روی خودم هم نیارم که چی کار کردن؟ میگن همون تایمی که بچه ها رو میری برمیداری میبینیشون بسه. هر روز میبینیشون دیگه. همسرم میگه کار داریم مامانش با حالت بغض من رو نگاه میکنه یعنی تو راضیش کن. من میخواستم با این حالم ببرمش براش پرده بخرم که نیاز داشت الان فقط کارت هدیه میدم.خود آدم ها باعث میشن ازشون فاصله بگیری .