2777
2789
بخاطر اینکه ۱۱ سال اینطور رویه تون بوده اونا هم عادت شده براشون میپرسن .. شما آروم آروم تغییر رویه ب ...

همسرم میگه مادرم گریه میکنه از پسش بر نمیام. بالاخره مادرمه احترامش واجبه. از من چیزی نمیخواد فقط میگه همش پیشم باش

فاطمه جانم خداروشکر میکنم که هشت ساله من رو به عنوان مامانت قبول کردی  
همسرم میگه مادرم گریه میکنه از پسش بر نمیام. بالاخره مادرمه احترامش واجبه. از من چیزی نمیخواد فقط می ...

بش بگومیتونی بری پیش مامانت بمونی من عنترومنتر خانواده ی تونیستم ببخش اسی ازسادگیت حرسم گرفته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه اولت چرا حرف میزنی  چرا توضیح میدی  چرا توجیه میکنی چرا انقدر طنگ و زنگ به همه ...

میدونم خودم بها دادم. گفتم  جای دوری نمیره. ولی فقط الان دارم خفه میشم که اونا عین خیالشون نیست و من بیچاره 10 روزه شبا فکر میکنم چی کار کنم. چی بگم. حق کاملا با شما است از این پس قول میدم رفتار درست انجام بدم

بش بگومیتونی بری پیش مامانت بمونی من عنترومنتر خانواده ی تونیستم ببخش اسی ازسادگیت حرسم گرفته

سادگی نیست انسانیته. اونا وقتی لیاقت انسان بودن رو ندارن مشکل دارن. همینه جامعه پر شده از اینکه میترسن به هم کمک کنن از بس خوبی کردن و جوابش شده توقع بیشتر. خدا میدونه من برا خود خدا کردم که حق الناسی گردنم نباشه ولی خود خدا هم گفته زیر بار زور نرین.

شوهرم گفت نریم اونا هر هفته میان اوضامون بدتر میشه که هی باید تدارک ببینیم و اونا هم بلند نمیشن. ببینید پسر خودشون چجوری فکر میکنه. میگه بریم راحت تریم. والا چی بگم

سادگی نیست انسانیته. اونا وقتی لیاقت انسان بودن رو ندارن مشکل دارن. همینه جامعه پر شده از اینکه میتر ...

خوبه ک میدونی خداچی گفته اسی والله کلی با تاپیکت حرس خوردم خواهرم عزیزم تاحالا اینجوری بودی حالابه بعد تغییرکن نزاربیشترازاین ازت سواستفاده بشه ی کم عزت نفس داشته باش 

خوبه ک میدونی خداچی گفته اسی والله کلی با تاپیکت حرس خوردم خواهرم عزیزم تاحالا اینجوری بودی حالابه ب ...

ببخشید به خدا من خودم از دست خودم کلی حرص خوردم

شوهرم گفت نریم اونا هر هفته میان اوضامون بدتر میشه که هی باید تدارک ببینیم و اونا هم بلند نمیشن. ببی ...

اسی خانواده شوهرمن زمین تا اسمون باخوده شوهرم فرق میکنن اونا ماهن ولی ازبس دمو دقیقه میمدن و اصرارمیکردن ک مابریم دیگه حالم داست بهم میخورد خیلی محترمانه دمشونوقیچی کردم گفتم از رفتوامد خوشم نمیاد ن مامیایم ن شمابیاین

خواهش عزیزم انقدبهشون بها نده کمکم رفتوامدتو کم کن تاحده خودشونوبدوننن به خدابرا ارامش خودت میگم&nbs ...

تلاشم رو میکنم ممنون که وقت گذاشتین.

دو سه بار بلند شدم خیلی جدی بعد مامانش زد زیر گریه. باباش کلی دعوا کجا میخواین برین زنگ بزن خونه خوا ...

شما بدتر میزدی زیر گریه، مگه بچه ۳ ساله است.

تا الان اشتباه کردی.

اول برو خونه اونا، خیلی جدی قبلش با شوهرت اتمام حجت کن.

بعدش برو خونه مادرت.

اگر نزاشتن و گریه و .... بگو پس من بعد اول میرم اونجا، شما اینقدر غیر منطقی هستین