2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید دیگه نمیتونم😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست
عزیزم قبل ازدواج اخلاقش خوب بود؟

میدونی بابای من اسنپ کار میکرد و مادرش و داخل اسنپ دید و گفت پسرم خوبه و اگه دختر داری بیاییم خواستگاری بابامم ساده رفت تحقیق کرد گفتن خوبه اینم باور کرد و دوره ی آشنایی خیلی فرق داشت هر روز مهربون تر میشد یه هفته بعد از عقد عوض شد یکم بد شد ولی دست بزن نداشت سه چار ماهع اینجوری شده 

عقد کردی؟ رابطه هم داشته باشی لابد تو عقد بوده خدا نکرده نامشروع که نبوده که خجالت میکشی، طلاق بگیر ...

بی احترامی نباشه ولی فامیلای شوهرم همه همینن ولی زناشون عادت کردن اما من نمیتونم باید برم ب قول دوستمون با وکیلی یا مشاور حرفه ای حرف بزنم ببینم چیکار می‌تونم بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میدونی بابای من اسنپ کار میکرد و مادرش و داخل اسنپ دید و گفت پسرم خوبه و اگه دختر داری بیاییم خواستگ ...

ینی ازدواجتون کاملا سنتی بوده

عزیزم الان ینی بهت میگه باید کار کنی خرجو درباری

پس کارهای خونه رو کی بکنه؟

ینی ازدواجتون کاملا سنتی بوده عزیزم الان ینی بهت میگه باید کار کنی خرجو درباری پس کارهای خونه رو ک ...

ما هنوز خونمون و دادیم رهن و سال بعد خالی میشه عروسی نگرفتیم دو ماهه دارم با مادر شوهرم و شوهرم زندگی میکنم آخر هفته میرم پیش مادرم و برمی‌گردم سر کار نمیرم ولی دروغ گفتم ک میرم چون گفته باید پیش من بمونی میگه پول عروسی و جهاز و با هم جور کنیم بعد ک رفتیم خونه ی خودمون دیگه سر کار نیا 

عزیزم ینی پیش خودش کار می‌کنی جسارتا شوهرت چکاره هست؟

ن ن میگم ک کار نمی‌کنم ولی واسه اینکه پیشش بمونم یعنی گفته باید بمونی ب مادرم دروغ گفتم ک الکی دارم میرم سر کار 

داخل شرکت دارویی کار میکنه

مادرم میگه بدرد نمیخوره همین الان ولش کن بفکر بعدشم نباش خدا بزرگع هزار بارم ازم پرسید اذیتت نمی‌کنه ...

درسته چیزی که الان برات مهمه یکی دو سال دیگه بی اهمیت میشه 

ن ن میگم ک کار نمی‌کنم ولی واسه اینکه پیشش بمونم یعنی گفته باید بمونی ب مادرم دروغ گفتم ک الکی دارم ...

آها عزیزم متوجه شدم

عزیزم با کسب که دست بزن داره میخوای زندگی کنی بنظرم بهتره طلاقش بدی بفکر حرف مردم نباش زندگی خودت مهم تره اگر هم نمی‌خوای طلاقش بدی باید بزور هم که شده برید پیش مشاور اینجوری زندگی کردن فایده نداره

مرسی ک راهنمایی کردی امروز فردا یه فکری ب حال خودم میکنم و خانوادنمو در جریان میذارم

خواهش میکنم عزیزم حتما خانوادتون رو در جریان بزار 

نگران هیچی نباش خدا پشتته خدا خودش بهت صبر و تحمل جدا شدن میده منم این روزها رو گذروندم تو عقد جدا شدم دوباره ازدواج کردم روزهای خیلی خیلی خیلی سختی رو گذروندم ولی خداروشکر الان زندگیم خوبه 

توکلت به خدا باشه 

اینکه خونوادت در جریان نیستن باعث میشه اون بیشعور بیشتر سوه استفاده کنه 

دیگه هر کی رو ببینی تو دوران عقد هوای طرفش و داره اینکه از الان میزنه یه لحظه فک کم بعد بچت باید شاهد کتک خوردن مادرش باشه 

یا باید درس درست حسابی بهش بدید که دیگه گوه بخوره از این غلطا بکنه یا جدا بشی که هزار بار به نفعته

ممنون ک گفتین چیکار کنم من کم سنم و نمی‌دونستم چیکار کنم و ازتون یه سوال پرسیدم شما ام جواب دادین دس ...

همه چیز و عین حقیقت به خونوادت بگو نه کمتر نه بیشتر 

اگه دوست داشتی بیا تو همین تاپیک ما رو درجریان 

بزار 

نگران هیچی نباش خدا صدای دل شکسته و میشنوه 

تا الان ترس از دست دادنش و داشتم و میترسیدم ازش ولی ماهانجون وقتی میگی توام تو شرایط سختی بودی و الا ...

اخه  عزیزم آدم مریض و روانی رو چی شو می‌ترسی از دست بدی برا عمر و جونی خودت ترس داشته باش 

اگه بچه دار بشی تا آخر عمرت باید تحملش. کنی 

یا باید یه درس درست حسابی بهش بدی که دیگه از این غلط ها نکنه یا جدا بشی 

اشتباه بزرگت این بوده که از خونوادت مخفی کردی 

مگه بی کس و کاری دختر خوب 

پدر مادرت برات زحمت کشیدن 

به نظر من اگه خواستی زندگی کنی حتما برید شهر خودت مشخص مادرش هم بی تقصیر نیست 

بازم به پدر مادرت بگو اونها بزرگترن بهتر بلدن 

من تو سن ۱۹ سالگی اشتباه بزرگی کردم و تو دوران عقد جدا شدم یه یک سال نکشید که شوهرم اومد خواستگاری الان خداروشکر زندگی خوبی دارم همه چی ایده آلم نیست ولی خوب ۱۲ ساله با همیم تا الان دست روم بلند نکرده یا توهین یا فوش بده اصلا این چیزها نبوده خداروشکر 

من ۳۲ سالمه دارم این حرفها رو بهت میگم آخرش پدر مادرت بزرگترن بهتر میتونن شرایطت رو درست کنن ولی خواهشا احساسی تصمیم نگیر 

حق حضانت حق طلاق حق سکونت همه رو باید ازش بگیری و از همه مهمتر شهر خودتون زندگی کنید