2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید دیگه نمیتونم😭🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 43 پست
خودمم فک میکنم باید طلاق بگیرم ولی تنهایی بعدش و نمیتونم تحمل کنم یا وقتی گفته بری زنده نمیمونم  ...

غلط کرده برو ببین چجوری زنده میمونه

قرار نیس که تا آخر عمرت تنها بمونی 

خب مشاور بهت راهکاری نگفت؟ ببین در کل اشتباه کردی به خانواده ات نگفتی اون تو رو تنها گیر کشیده  ...

چرا گفت باید درمان بشه ولی اون می‌گه من خوبم و تو عصابمو خورد می‌کنی ک بزنند وگرنه من دوست دارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا گفت باید درمان بشه ولی اون می‌گه من خوبم و تو عصابمو خورد می‌کنی ک بزنند وگرنه من دوست دارم

ببین اولین شرط درمان شدن پذیرشه 

وقتی سرما خوردی میپذیری که سرما خوردی و میری دکتر تا درمان بشی ولی وقتی ایشون نپذیرفتن که بیمار هستن چطور میخواد درمان بشه ؟

یعنی فقط راهش رفتنه راهکار دیگه ای نداره؟

نه عزیزم بمون و کتک بخور که خدایی نکرده بلایی سرت بیاره بعد خودش بگه تو مریضی برو خونه بابات 

پاشو برو خداروشکر کن که پدر مادر داری برو ببین چجوری حمایتت میکنن 

فک کردی بچه شونو از سر راه آوردن دسته گل بدن دست آدم وحشی 

برو مشاور  در کل اینکه الان باکره نیسی اصلا مهم نیس که بخوای اینهمه اذیت بشی  ببین این ک ...

دادگاه دسته بزن و واسه طلاق قبول می‌کنه یعنی فک نمیکردم قبول کنه اخه بهشم گفتم گفت اون کدوم خریه ک بخواد حرفای تورو باور کنه و بخاطر کتک زدن بگه اره میشه طلاق کرفت میگه معتاد و زن باز و بیکار نیستم دادگاه قبول نمی‌کنه ک طلاق بگیری

نه عزیزم بمون و کتک بخور که خدایی نکرده بلایی سرت بیاره بعد خودش بگه تو مریضی برو خونه بابات  ...

مرسی ک راهنمایی کردی امروز فردا یه فکری ب حال خودم میکنم و خانوادنمو در جریان میذارم

دادگاه دسته بزن و واسه طلاق قبول می‌کنه یعنی فک نمیکردم قبول کنه اخه بهشم گفتم گفت اون کدوم خریه ک ب ...

چرا قبول می‌کنه ولی قبلش باید بری پزشکی قانونی وقتی پزشکی قانونی تایید کرد یبار هم ازش شکایت کن و شهود ببر 

ن دیگه نمی‌خواد قبول کنه و تا آخر همین‌طور میمونه

به نظرم اول با خانواده ات بعد با مشاورت و یه وکیل عالی صحبت کن تو سنی نداری جوونیت رو هدر نده 

اینجا هر کدوم از ما یچی میگیم ولی خانواده ات و خودت بیشتر میتونن شرایط رو بسنجند و راهکار مناسب بهت بدن

ممنون ک گفتین چیکار کنم من کم سنم و نمی‌دونستم چیکار کنم و ازتون یه سوال پرسیدم شما ام جواب دادین دستتون درد نکنه امیدوارم هیچ کس مث من با هزار امید و آرزو ازدواج نکنه که آخرش عاقبتش بشه مثل من و تموم جهازش بشه آیینه ی دق واسش که با دلخوشی میخواست ازشون استفاده کنه 😔

به نظرم اول با خانواده ات بعد با مشاورت و یه وکیل عالی صحبت کن تو سنی نداری جوونیت رو هدر نده  ...

مادرم میگه بدرد نمیخوره همین الان ولش کن بفکر بعدشم نباش خدا بزرگع هزار بارم ازم پرسید اذیتت نمی‌کنه سرم بالا گرفتن و گفتم ن پسری خوبیه مرد زندگیمه

معرفی یه نفر که همه میگفتن پسر خوبیه

عقد کردی؟

رابطه هم داشته باشی لابد تو عقد بوده خدا نکرده نامشروع که نبوده که خجالت میکشی، طلاق بگیر و شناسنامه ت رو عوض کن

مگه بحث یک روز و دو روزه خواهر من

بعد با احترام به تمام مردم کشورم، ما تو خوابگاه کرمانشاهی داشتیم فوق العاده عصبی بودن از کوره در میرفتن، نمی‌دونم چرا؟

مثلا به خانمی بود عصبی میشد شیشه های خوابگاه رو می‌آورد پایین همیشه هم احضار میشد کمیته انضباطی، چند مورد دیگه هم بوده

مراجعین خودمون هم هستن اینجوری متاسفانه اکثرا هم کرمانشاهی خیلی ادای قلدر ها رو در میارن

ولی مورد خوب هم داشتیم نمیگم همه بدن

به هر حال به نظرم جدا شو، جلوی ضرر رو از هر جا بگیری منفعت هست