سلام دوستان عزیزم 😍😍من مشاوره طب سنتی هستم اگه میخایی از غلبه مزاجی که باعث شروع بیماری ها در بدن میشه مطلع بشین فقط کافی عکس زبان تون رو و کف دست تون رو و به همراه سن و قد و وزن و شماره تماس خود برای ما ارسال کنید مشاوره کاملا رایگان میباشد با ما به سلامت کامل برسیدهر کی مشاوره خواست پیام بزارن شماره رو براشون میفرستم
خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
سلام عزیزم کسی که حالات افسردگی و فکر ناامیدی میاد سراغش لاغرم هست و مشکلات عصبی میدا کرده مزاجش سو ...
سلام گلم باید عکس کف دست و زبان و سن و قد و وزن بفرستید مزاج شما دقیق برسی بشه ببینیم چه مزاجی داشتید و الان دارایی چه مزاجی هستید و بعد پک درمانی تون و دریافت میکنید
سلام عزیزم کسی که حالات افسردگی و فکر ناامیدی میاد سراغش لاغرم هست و مشکلات عصبی میدا کرده مزاجش سو ...
سلام به شماره 09217467660عظیمی در روبیکا پیام بدید تا هم مزاجتون و بفهمیم سوداست یا نه؟ واینکه ببینیم مزاج اصلیتون چیه که برگردوندیم شما رو به مزاج اصلی برای تمامی بیماری ها پک داریم
قیمت پک ها چهل روزمون 500تومان تا سه تومن پک های 20روزمون 200تا300تومان و پک ها رو هر ده روز هم بهتون میدیم 150تا 250 هزینه ارسال هم به عهده. مشتری میباشد