2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 65 پست
چند سالته و عقدین یا ازدواج کردین هردوتاتون؟ ما همسنیم و هردو عقدیم و رفتارامون زیر ذره بین اون هم ...

نه ما 37سالمونه من 19ساله ازدواج کردم اونم دوسال بعد من 

اما خب اونو ببینی میگی بیست و خوردای سالشه

حالا بچشون به دنیا میاد شبیه قبل عمل مادرش میشه😁😁😁 زیاد عمل کردن هم خوب نیست به خدا. ما پسرمون رو‌ میبریم دکتر بچه های کوچولو با مامان و باباشون‌ میان اصلا شبیه پدر و مادرشون نیستن یه جوریه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسم کاربریت چه قشنگه خودت هم حتما زیبایی شماهم یکم ارایش کن لباسهاتو درحدمقدور ست کن. وسایل خونه ...

فدات اسم خودم نیست ولی اسم صنوبر و خیلی دوست دارم،یه دختر کوچولو دارم کلا نظم زندگیمو بهم زده نه خرید میتونم برم نه هیچ کاری ،حالا تعریف از خود نباشه قیافم خوشگلم نباشم زشتم نیستم خیلیا بهم میگن خوبه قیافت ولی خب دیگه سنم رفته بالا پوستم افتاده شده زوحیم که داغونه محیط خونم سالهاست یه نواخته یه هر سال شاید بتونم یه وسیله واسه خونه بخرم

نه ما 37سالمونه من 19ساله ازدواج کردم اونم دوسال بعد من  اما خب اونو ببینی میگی بیست و خوردای ...

پس تقریبا همسن هستیم

پس شما فرد دانا وپخته ایی هستید.

یک دسته گل فرشته داری اون هم حتما خیلی دوست داره جای شماباشه

حالا بچشون به دنیا میاد شبیه قبل عمل مادرش میشه😁😁😁 زیاد عمل کردن هم خوب نیست به خدا. ما پسرمون رو ...

نه حالا خداییش جاریم قبل عملشم خوشگل بود می‌گفت می‌خوام دماغمو عمل کنم ما تعجب میکردیم چون دماغش نیازی به عمل نداشت

فدات اسم خودم نیست ولی اسم صنوبر و خیلی دوست دارم،یه دختر کوچولو دارم کلا نظم زندگیمو بهم زده نه خری ...

احساس خودته گلم🌹❤

مطمئنم خیلی زیبایی

جاریت دوستته رقیبت نیست.

سالهای بعدشاید خیلی به هم نزدیک بشید.

احساس خودته گلم🌹❤ مطمئنم خیلی زیبایی جاریت دوستته رقیبت نیست. سالهای بعدشاید خیلی به هم نزدیک بش ...

جاریم خانوم خوبیه بدی به من نکرده منم بدیشو نمی‌خوام فقط یکم دلم گرفته بود از خونه زندگیم از حال و روز خودم

شاید اعتماد بنفسش کمه بنده خدا

آره اعتماد بنفسش خیلی کمه ،خودش بارها پیش من گفته مثلاً با اینکه خیییلی خوشگله ولی کسی بهش بگه باور نمیکنه مثلاً من میگم خیلی خوشگلی میگه تو تو روم اونجوری میگی من ناراحت نشم

چقدجاری بدبختو کوبیدین فقط چون عمل کرده و ارایش میکنه

تو نی نی سایت  نچرال خوبه

پول مهم نیس 

قیافه مهم نیس 😆

خیلی سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچ کس بعید نیست