منو جاریم باهم همسنیم اما اون خیلی از من خوشگلترو جوونتره ،بینیشو عمل کرده لبشو ژل زده پوستشم سفیده خیلی به خودش میرسه شوهرش پولداره لباس مدل به مدل میپوشه صورتش همیشه خدا آرایش داره ،وسیله های خونش همه شیک و لوکسن اما من....،😔
حالا بچشون به دنیا میاد شبیه قبل عمل مادرش میشه😁😁😁 زیاد عمل کردن هم خوب نیست به خدا. ما پسرمون رو میبریم دکتر بچه های کوچولو با مامان و باباشون میان اصلا شبیه پدر و مادرشون نیستن یه جوریه
اسم کاربریت چه قشنگه خودت هم حتما زیبایی شماهم یکم ارایش کن لباسهاتو درحدمقدور ست کن. وسایل خونه ...
فدات اسم خودم نیست ولی اسم صنوبر و خیلی دوست دارم،یه دختر کوچولو دارم کلا نظم زندگیمو بهم زده نه خرید میتونم برم نه هیچ کاری ،حالا تعریف از خود نباشه قیافم خوشگلم نباشم زشتم نیستم خیلیا بهم میگن خوبه قیافت ولی خب دیگه سنم رفته بالا پوستم افتاده شده زوحیم که داغونه محیط خونم سالهاست یه نواخته یه هر سال شاید بتونم یه وسیله واسه خونه بخرم
آره اعتماد بنفسش خیلی کمه ،خودش بارها پیش من گفته مثلاً با اینکه خیییلی خوشگله ولی کسی بهش بگه باور نمیکنه مثلاً من میگم خیلی خوشگلی میگه تو تو روم اونجوری میگی من ناراحت نشم