2777
2789
عنوان

من و جاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1145 بازدید | 65 پست

عزیزم اینکه همش مصنوعیه مطمئنم اگه اینکارارو نمیتونست بکنه خیلی عادی و معمولی بود.هرچند که الانم با وجود اینا معمولی و مصنوعیه.شما طبیعی هستی و همین طبیعی بودن تو این دوره زمونه یعنی خاص و تک و عالی.مطمئن باش ازش سری.فقط اینو خودت باور داشته باش و اعتماد به نفس داشته باش و هیچوقت هیچکسو از خودت سر نبین و مقایسه نکن.تو از همه سری باور کن❤️🥰👌

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
دقیییقا همینه ولی خب بازم بعضی وقتا حسرت بعضی چیزاشو میخورم

اصلا حسرت نخور 

از زندگیه خودت لذت ببر 

و این کم بود اعتماد به نفس جاریتو نشون میده که هزاران عمل و ارایش داره مداوم 

عزیزم ساده بودن خیلی جذاب تر از عمل و آرایش مداومه 

هرچی خدا بخواد ،خدا که بد نمی‌خواد 🌱❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهترین کار اینه زندگی خودتو بکنی و به اون فکر نکنی چرا تو باید خودتو با اون مقایسه کنی؟ خب توام به ...

من هرکاری می‌خوام بکنم شوهرم مخالفه چون پول نداره ،زندگی خودمو میکنم ولی زندگیم خیلییی سادست طوری که بارها به گوشم رسیده اطرافیانم میخرم کردن

اووووهوم😔

چند سالته و عقدین یا ازدواج کردین هردوتاتون؟

ما همسنیم و هردو عقدیم و رفتارامون زیر ذره بین اون هم خوشگله هم توپره هم سرزبون‌داره 

من چی لاغر و ...

درکت میکنم عزیزم ولی بازم می‌دونم هرچی باشه اونم حسودیمو می‌کنه چراشو نمیدونم

متاهل 
من هرکاری می‌خوام بکنم شوهرم مخالفه چون پول نداره ،زندگی خودمو میکنم ولی زندگیم خیلییی سادست طوری که ...

حسرت زندگی دیگرانو نخور به جایی نمیرسی دلتو صاف کن بزن به بیخیالی ببین خدا چه درایی رو واست باز میکنه فقط اعتماد به نفس داشته باش. دیگه به لباس خوب خریدن و یه ارایش کردن پول انچنانی نمیخواد ک

برای شادی روح بابام یدونه صلوات میفرستی؟
ولی من هرچقدرم خوب باشم به چشم نمیام اما اون همیشه تو چشمه

حالا از جاریت بپرسی میبینی که اونم تو دلش حسرت بعضیا رو میخوره.کلا کم پیدا میشن آدمایی که از جایگاهشون راضین وحسرتی به دل ندارن

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
مگه حرف بدی زده گفته اون خوشگله من ندیدم که به جاریست توهین کنه

من اسی رو نمیگم

کامنتارو میگم 

همه میگن اون اگ خوشگل بود ک فلان نمیکرد

اون اگ اعتماد ب نفس داشت ک فلان نمیکرد

خدایا بی نهایت شکرت❤️
عزیزم اینکه همش مصنوعیه مطمئنم اگه اینکارارو نمیتونست بکنه خیلی عادی و معمولی بود.هرچند که الانم با ...

هفت ماهه دخترم بدنیا اومده تو این مدت خیلی بیخوابیو اینا کشیدم خیلی سختی کشیدم واسه همین صورتم افتاده شده ،بحرحال خیلی آرومم کردی ممنونم