منو جاریم باهم همسنیم اما اون خیلی از من خوشگلترو جوونتره ،بینیشو عمل کرده لبشو ژل زده پوستشم سفیده خیلی به خودش میرسه شوهرش پولداره لباس مدل به مدل میپوشه صورتش همیشه خدا آرایش داره ،وسیله های خونش همه شیک و لوکسن اما من....،😔
عزیزم اینکه همش مصنوعیه مطمئنم اگه اینکارارو نمیتونست بکنه خیلی عادی و معمولی بود.هرچند که الانم با وجود اینا معمولی و مصنوعیه.شما طبیعی هستی و همین طبیعی بودن تو این دوره زمونه یعنی خاص و تک و عالی.مطمئن باش ازش سری.فقط اینو خودت باور داشته باش و اعتماد به نفس داشته باش و هیچوقت هیچکسو از خودت سر نبین و مقایسه نکن.تو از همه سری باور کن❤️🥰👌
یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنماییهای بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
من هرکاری میخوام بکنم شوهرم مخالفه چون پول نداره ،زندگی خودمو میکنم ولی زندگیم خیلییی سادست طوری که ...
حسرت زندگی دیگرانو نخور به جایی نمیرسی دلتو صاف کن بزن به بیخیالی ببین خدا چه درایی رو واست باز میکنه فقط اعتماد به نفس داشته باش. دیگه به لباس خوب خریدن و یه ارایش کردن پول انچنانی نمیخواد ک