2777
2789
عنوان

خسته شدم از بی پولی و نداری

3684 بازدید | 8 پست

شوهرم جوشکاره روز مزد ...مرد کاری اما پول نیست من واقعا خسته شدم از صبح تا شب کار میکنه اکا درآمدش 6 تومنه فک کنین 😔 مستاجریم یه بچه هم داریم واقعا افتضاح وضعیت اقتصادیمون دلم گرفته از این همه بی پولی و نداری خدایا میشه نگامون بکنی و دذی به رومون باز کنی خسته ام خسته😔 شما درامد شوهراتون چنده؟ منک با دلم شوهرمو انتخاب کردم شما با عقل انتخاب کنین پول بعد سلامتی حرف اولو میزنه نداری خیلی بد دردیه 😔 از اینک همش حسرت زندگی دیگرانو میخورم خسته شدم همش میگم خوشبحال بقیه 😔 کی نوبت ما میرسه شوهرم هیلی بیخیاله شایدم نیست خودش میگ بیا تو فکر ونو ببین داغونم اما رو نمیکنه همش میگم یه حرکتی برای زندگیمون برن میگه چیکار کنم خودم اینور اونور شماره کار خوب پیدا میکنم میدم بهش هزار بار باید بگم تا بزنگه پیگیری هم نمیکنه باز میره کارگری 😭😭😭😭😭خدایا کمکمون گن 

اسی من خیلی جاها دیدم میزنن راننده میخایم با ماهی ۱۵ با بیمه از ۸ تا ۳ عصر خب از اینا بره بهتره که 

یا شهرک های صنعتی حقوقش قطعا از ۶ تومن بیشتره. 

تو فامیل من از این دو تا کار میرن وضع شون متوسطه

یکی شون کاشی چینی رفته یاد گرفته واقعا وضعش خوبه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی من خیلی جاها دیدم میزنن راننده میخایم با ماهی ۱۵ با بیمه از ۸ تا ۳ عصر خب از اینا بره بهتره که&n ...

عزیزم باورت میشه خودم‌و میکشم زنگ میزنه همش برای شهرای بزرگه نه شهر کوچیک وبدرد نخوره من

الان تو بیشتر خونه ها جنگه از گرونی مگر اینکه ثروتمند باشی  مردها ندارن بعضیا هم روشون نمیشه بگ ...

خب از تابستون یه تیکه لباس نخریدم برای عید هم میگه از الان ک پول ندارم گوفت بپوشم جلو خونوادم همه خواهر برادرام بهترین لباس تن زن و بچشون میکنن بعد من اینجوری 

عزیزم باورت میشه خودم‌و میکشم زنگ میزنه همش برای شهرای بزرگه نه شهر کوچیک وبدرد نخوره من

اول باید یک سرمایه کوچولو جمع کنید و مهاجرت کنید 

اگر تو شهر خودتون کار نیس باید برید همونجا که هست

تنها راه همینه

البته بی گدار به اب نزنید با برنامه ریزی

خب از تابستون یه تیکه لباس نخریدم برای عید هم میگه از الان ک پول ندارم گوفت بپوشم جلو خونوادم همه خو ...

همه را بدبخت کردن با این گرونی  همه عصبی  همه افسرده 

حق داری آدم دلش میخواد لباس نو کفش نو چی بگم در اثر مدیریت اشتباه فاصله طبقاتی زمین تا آسمون شده یکی  کم مونده لباس میلیاردی بپوشه یکی لنگ  لباس نو معمولی 

همه را بدبخت کردن با این گرونی  همه عصبی  همه افسرده  حق داری آدم دلش میخواد لباس نو ...

هیلی دل زده شدم از زندگیم 😔 همش نداری همش بی پولی یه بار نشد بگه خانم حسابم پره بریم خرید کن اه