2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی نداره که آس و پاسه فقط پول پیش خونه اس که هفتاد ملیونه ..چجوری مهریه امو بگیرم...خدا لعنتش کنه ...

چجوری دلت نمیاد.ینی هنو دوسش داری وای خدایا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
چجوری که شوهرت با داشتن تو اینقد تو کفه.از مجردا بدتره والا این مرتیکه

واسه اینکه مریض جنسیه کثافت هرزه....بخدا  خوش هیکل همیشه همه تعریفمو میکنن خودش یکسره قربون صدقم میره میگه تو عروسک منی ولی ببین چه اشغالیه که با وجود من با اینکه من مشکلی ندارم اینقدر عوضیه ازچشمم مثله سگ افتاده

تلگرام

تلگرام که حالمو بهم میزنه تا باز میکنی هی گروه صیغه یابی میاد.دل ادم خنک میشه سر این مردای این مدلی کلاه ببره الکی پول واریز کنن

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
واسه اینکه مریض جنسیه کثافت هرزه....بخدا  خوش هیکل همیشه همه تعریفمو میکنن خودش یکسره قربون صدق ...

اگه بچه نداری راحت جدا شو.چیه پای این مرد بمونی

نه اینا الکی میگن قانونیه پلیس فتا اینجور کانالارو غیرقانونی اعلام کرده و برخورد میشه باهاشون خیلیاش ...

خیلی زیاد شده ازین کانالا.منم یبار گوشی شوهرم دیدم گیر دادم بهش.گفت واسه خودتم میاد  اینجور کانالا که.راس میگه خب

چجوری دلت نمیاد.ینی هنو دوسش داری وای خدایا 😵‍💫😵‍💫😵‍💫

نه دیگه دوسش ندارم فقط دلم براش میسوزه که انقدر حقیر و بدبخته که بعداز من دیگه مثله کارتون خوابا باید زندگی کنه چون سرنوشتشو میدونم و زندگی سختی داشته تا بحال فقط واسه این دلم میسوزه اما هیچ حسی دیگه بهش ندارم...اگه بشه همون پول پیش خونه رو ازش بتونم بگیرم از این زندگی نکبتیش برای همیشه میرم تصمیمم جدائیه وبه زودی طلاق میگیرم

اگه بچه نداری راحت جدا شو.چیه پای این مرد بمونی

نه خداروشکر ندارم...ولی از قصد گیر داده من  حامله کنه میگه بچه میخوام میدونه تو فکر طلاقم میخواد پابندم کنه ولی کور خونده 

نه دیگه دوسش ندارم فقط دلم براش میسوزه که انقدر حقیر و بدبخته که بعداز من دیگه مثله کارتون خوابا بای ...

بجهنم از کارتون خوابام بدتر بشه الهی.لیاقت تورو نداره .لیاقتش اینه که بره ایدز بگیره.بهترین کار رو میکنی.این مریضه انگار .مگه رابطه میخاد مخالفت میکنی.روان پریشه جنسی

نه خداروشکر ندارم...ولی از قصد گیر داده من  حامله کنه میگه بچه میخوام میدونه تو فکر طلاقم میخوا ...

مگه ب روش اوردی کاراشو