2777
2789

آشغال چه تک پرم و فلان راه انداخته .آخه .....

اللاه اکبر دهنمو وا میکنه🤦🏻‍♀️

ببین اینو فقط نگر دار پدرشو در بیار برو شکایت کن راحت 100تا ک شلاق خورد آدم میشه 

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😔😔 ناراحت شدم .بعضی مردا از مرد بودن فقط نر بودنو بلدن .ببین اگه قبول میکنه برید مشاوره اگه ن هم ک ...

هیچی نداره که آس و پاسه فقط پول پیش خونه اس که هفتاد ملیونه ..چجوری مهریه امو بگیرم...خدا لعنتش کنه با اینکه اینهمه بهم ظلم کرده بازم دلم نمیاد بخوام بندازمش زندان یا اذیت بشه اما خودم دارم مثله شمع میسوزم

هیچی نداره که آس و پاسه فقط پول پیش خونه اس که هفتاد ملیونه ..چجوری مهریه امو بگیرم...خدا لعنتش کنه ...

دلت برا خودت بسوزه .چجوری میخواد خرج دخترارو بده همونجور بیاد مهریتو بده .غلط کرده دل نسوزون مگه اون دل میسوزونه .

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
چقد کثیف وای وای .

بازم هست صبرکن بیست روز پیش دیدم واسه گرفتن زن صیغه ای پیام داده بود تو تلگرام از اونم شات گرفتم یه دعوای حسابی بیمنمون شد ...دلم از این اتیش میگیره که هی مچشو میگیرم و کثافت فقط دادو بیداد راه میندازه و کتمان میکنه 

بازم هست صبرکن بیست روز پیش دیدم واسه گرفتن زن صیغه ای پیام داده بود تو تلگرام از اونم شات گرفتم یه ...

ببین این آدم نیاز داره ب گوشمالی 

یه روز بیا الکی بگو من با فلان کس چت کردم ببین همین ادم کثیف چه جانمازی اب میکشه چه ابرویی میبره ازت .تو دلت برا این میسوزه . ببخیالش دختر خودتو اذیت نکن تو لیاقت داری با آرامش زندگی کنی

چجوری که شوهرت با داشتن تو اینقد تو کفه.از مجردا بدتره والا این مرتیکه

خدایاشکرت❤️🩷🧡💛💚💙🩵برای هر نعمتی که بهم دادی و قراره بزودی بهم بدی خدای مهربونم سپاس گذارم که حواست بمن همیشه هست😘😍🥰😇
دلت برا خودت بسوزه .چجوری میخواد خرج دخترارو بده همونجور بیاد مهریتو بده .غلط کرده دل نسوزون مگه اون ...

لعنت بهش فقط واگذارش کردم بخدا میدونم دادگاه قسط بندی میکنه چون یه قرون تو حسابش پول نیس خاک برسر هول با این وضعش همش دنبال کثافت کاریه😔😔😔😔

لعنت بهش فقط واگذارش کردم بخدا میدونم دادگاه قسط بندی میکنه چون یه قرون تو حسابش پول نیس خاک برسر هو ...

همشون اشغالن همشون.ببین تو اینو ول کنی این همینه باید یه جور حالشو بگیری