2777
2789
عنوان

خیلی حالم بده دارم دیوونه میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 194 بازدید | 18 پست

اگر همسرت اهل خیانت هست مطمئن باش نمیتونی تغییرش بدی. 

اولین کاری که باید انجام بدی اینه که روی رشد خودت کار کنی تا بتونی یه منبع درآمد داشته باشی تا اگر خیانتش برملا شد، تو پشتوانه مالی داشته باشی.

دومین کار اینه که آرامش خودت و همسرت رو برهم نزنی، عاشقش باش و با هم لحظات خوشی رو سپری کنید. طوری رفتار کن که عاشقت بشه، تا اگر خیانتی هم کرده بود، خودش خجالت بکشه.

ببین منظورم این نیست که خیلی باهاش مهربون بشی و جز اون کسی رو نبینی. اتفاقا برعکس منظورم اینه که به خودت برسی و در کنار اینکه با اون مهربونی ( به اندازه) اعتماد به نفس و عزت نفس و قدرت خودت رو نشون بدی. چون مردها عاشق خانوم هایی هستند که از پس خودشون برمیان.

با دیگران ارتباط برقرار کن. با مادرشوهر و خواهرشوهرت هم (به اندازه) خوب رفتار کن. کاری کن همه بهت وابسته بشن و دوست داشته باشن کنارت باشن

این نوع رفتار نیاز به توضیح خیلی بیشتری داره. ولی در یک کلمه بگم توی اینترنت سرچ کن چطور کاریزماتیک باشیم؟.... تا در این مورد بیشتر بدونی.

اگر پشتوانه مالی داشته باشی ترسی از خیانتش نباید داشته باشی . چون آدم خیانتکار لیاقت داشتن تو رو نداره. پس بهتره بره...

مادر سه کوچولوی شیطون و همچنین طراح سایت هستم. هم کار میکنم هم خانه داری. خوشحال میشم بتونم به خانوم ها کمک کنم کسب و کار خودشون رو داشته باشن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگر همسرت اهل خیانت هست مطمئن باش نمیتونی تغییرش بدی.  اولین کاری که باید انجام بدی اینه که رو ...

ترس ندارم فقط بچم تنهابزرگ بشه بی پدر سختم میشه فقط بخاطربچه از هرچی میترسیدم داره ب سرم میاد خودم چیکارکنم هیچوقت فکرشونمیکردم ی روزی این بلا ب سرم بیاد خیلی سختمه

یعنی بچه ات زیر دست یه پدر خیانت کار بزرگ بشه خوبه؟

اگر واقعا دیدی خیانت میکنه و میتونی بچه رو ازش بگیری برو پی زندگیت.

ولی اگر هنوز مطمئن نیستی همون کاری که گفتم رو انجام بده. با همسرت خوب باش و زندگی خوبی رو برای فرزندت رقم بزن.

نذار بچه ات بزرگ بشه بگه مادرم به خاطر یه شک زندگی منو خراب کرد. اگر رفتارت با همسرت سرد باشه، فرزندت متوجه میشه و توی روحیه اش تاثیر داره.

نمیگم خودت رو بزن به خریت. دارم میگم فعلا به خودت برس خانومی. و سعی کن مستقل بشی و بتونی از پس خودت و بچه ات بربیای.

بعد اگر بهت ثابت شد خیانتش برو دادگاه و پیگیری کن

مادر سه کوچولوی شیطون و همچنین طراح سایت هستم. هم کار میکنم هم خانه داری. خوشحال میشم بتونم به خانوم ها کمک کنم کسب و کار خودشون رو داشته باشن