2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موفق باشید فقط یه نصیحت 

اگر انشالله دبیر شدید بچه هارو تحقیر نکنید و تا یه پیشرفت کوچکی ازشون میبینید اونارو حمایت کنید

شغل پدرشونو نپرسید نمره با عدالت بدید نمره های جبرانی براشون بزارید بخاطر نمره و افتشون تو خلوت بهشون تذکر بدید و جلو بچه ها تحقیرشون نکنید ، نمره هارو بلند اعلام نکنید سختترین سوالات که خودتونم تو حلش میمونید به بهانه کنکور داشتن و امتحانا نهایی نگیرید سوالات در سطح تدریستون باشه هرروز خدا امتحان و پرسش نداشته باشید در کل منظورم این نیست هیچکاری نکنید ولی بچه هارو درک کنید اونا الان پراسترس ترین لحظات عمرشونو میگذرونن و شما تا حد امکان که دردسری نشه مراعات کنید خیلی ممنونم امیدوارم به بالاها برسید

موفق باشید فقط یه نصیحت  اگر انشالله دبیر شدید بچه هارو تحقیر نکنید و تا یه پیشرفت کوچکی ازشون ...

مرسی دوست عزیزم. ان شاالله منم به هدفم برسم. 

من خودم از این معلم ها زخم خوردم  ان شااللله از اون معلم خوب ها میشم که بچه ها دوستم داشته باشن بگن درس دادنش عالیه

ی یه کتاب هست استخدامی دبیر فیزیک، دیدیش؟ فک کنم خوب باشه. من ایشالا میخوام اونو بگیرم

من یه کتاب خریدم مال انتشارات آراه!

اما گفتم شاید این بسته ها بهتر باشه

مرسی دوست عزیزم. ان شاالله منم به هدفم برسم.  من خودم از این معلم ها زخم خوردم  ان شااللل ...

امید نداشته باش چون از نحوه صحبتتون و درکتون معلومه صددرصدی لایق اون جایگاهید