2777
2789

با یک دقیقه وقت گذاشتن  قبل خواب کلی ثواب جمع کن خواهرجان.  

سلامتی عزیزترینهاتون یه سلامی هم به پدر معنویمون بدیم.. السلام علیک یا صاحب العصر یا حجه ابن الحسن

ببین تاپیک قفل شد اومدم اینجا بهت بگم..خدا نمی کشدت تا تو موقعیتی ک ب ناحق قضاوت کردی قرارت بده..اون زمان امیدوارم بتونی جواب خدارو بدی اون دختر گف چادر سرم بوده..باید معذرت میخواستی از کامنتی ک گذاشتی وگرنه ک حق الناسه..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین تاپیک قفل شد اومدم اینجا بهت بگم..خدا نمی کشدت تا تو موقعیتی ک ب ناحق قضاوت کردی قرارت بده..اون ...

لطفا الکیجو نده.  من توی یه کامنت بهشون گفتم اگر شما با چادر بودی که اون ادم مریض بوده.  من الکی دهنمو وا نمیکنم بروبقیه کامنتهامم بخون. همشو... بادقت.. تا متوجه بشی چیمیگم

ببین تاپیک قفل شد اومدم اینجا بهت بگم..خدا نمی کشدت تا تو موقعیتی ک ب ناحق قضاوت کردی قرارت بده..اون ...

من از اون خانم پرسیدم شما لباست تنگ نبوده؟  جمله من حالت پرسشی داشت علامت سوالشو ندیدی؟  این میشه قضاوت؟  

خداراشکر که من ماهی یه بار به زور میام اینجا. وگرنه از دست همجنسهای خودم دیوانه میشدم