2777
2789

مامانا پسرمن صداش میکنم، از ۱۰ بار شاید سه بار برگرده نگاه کنه، ولی بازم احساس میکنم اسمشو بلد نیست، بیشتر بخاطر صدا کردن برمیگرده

دست دستی و بای بای بلد نیست

چهار دست و ما نمیره، اصلا روی دمر نمیمونه، فقط میتونه بشینه

توانایی های بچه ی ۹ماهه چیاست؟ اینم میدونم بچه ها متفاوتن، ولی احساش میکنم پسرمن یه سری چیزاش عقبه از بقیه هم سنهاش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی صداش میزنی نگات نمیکنه حواسش کجاست؟

تلوزیون زیاد میبینه؟

الان باید 4 دستو پا میرفت 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

پسر منم دقیقا همینجوریه 

صدا میکنیم گاهی بر میگرده گاهی نه حالا چه اسمشو بگیم یا چیز دیگه صداش بزنیم

بابای و اینا که معلومه نباید بلد باشه هنوز خیلی کوچیکه

۴ دست و پاهم تازه یاد گرفته

دختر منم چهاردست و پا نرفت سینه خیز میرفت تا یه سالگی که راه رفت ولی با دکتر مشورت کن خیالت راحت شه

بحث چهار دست و ما رفتنش که بکنار...اونو دارم تمیرین میکنم باهاش و البته هیج همکاری ای نمیکنهههه هیییچ

ولی اینکه بای بای نمیکنه اصلا متوجه نیست میریم میایم ،، راستش خیلی نگرانم بچه تون ۹ ماهه بود دست میزد؟

دس دس و بای بای بچه ی من یازده ماهشه یاد نداره🥴

صدا میشه دنبال صدا رو میبره آیا

بچه ی منم هرجی صداش میزنم نگام نمیکنه ولی ب محض اینکه صدای در میشه یا صدای تلوزیون سریع نگا میکنه

نشستن بدو ن تکیه گاه از ده ماهگی هس

خودشو اگه سینه خیزب وسیله ها میرسونه ک نگرانی نداره

بحث چهار دست و ما رفتنش که بکنار...اونو دارم تمیرین میکنم باهاش و البته هیج همکاری ای نمیکنهههه هییی ...

دختر من دست میزد ولی بچه ها با هم متفاوتن و نباید مقایسه بشن من سر همین چهار دست و پا خیلی غصه میخوردم ولی دکتر که بردم گفت نگران نباش

برای همین میگم ببرش که خیالت راحت شه

خدایا مرا ببخش به خاطر تمام درهایی که کوبیدم و در خانه تو نبود.
پسر منم دقیقا همینجوریه  صدا میکنیم گاهی بر میگرده گاهی نه حالا چه اسمشو بگیم یا چیز دیگه صداش ...

اخه توی اطرافیان بچه ها دست دستی میکنن بای بای میکنن

میگم‌نکنه اختلال توحه دارا🥲🥲

مثلا داره با اسباب بازی ور میره، اصلا نگاهم نیمکنه، تلوزیون کلا خاموشه

عزیزم ببرش دکتر اطفال ی سر

طوری نیستا ولی شاید لازم باشه تقویتی بخوره 

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    
پسر منم ۹ ماه و نیمشه اسمشو صدا می کنیم برمی گرده و فقط میتونه بشینه جدیدا کمی سینه خیز میره 

اخه پسرمن وقتی خوابیده روی زمین هررررچقدرم بخوابه اصلاااا تلاش نمیکنه یک سانتی مترم خودشو تکون بده، بچه ی ۹ ماهه باید از سروکول بالا بره،، ولی پسزمن فقط میشینه خیلی نگرانم