2777
2789

ناراحت شد یعنی؟

مامانش نمیزاره باباش به شوهرم کمکی کنه

حتی هدیه بخوان بخرن میگه خودم میخرم بعد یه آشغال برمیداره میاره چند برابر پولشم از شوهرش میگیره

پدرشوهرم پولدار و دست و دل بازه ولی هیچ خیری به شوهرم نرسیده

به فکر پول نیستم چون بابام کمکمون میکنه ولی حرصم میگیره اونا میشینن از خودشون تعریف میکنن و مامانش تو جمع به شوهرم میگه تو برام هیچ کاری نکردی

اشتبااااااااه..

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی چندسالته؟

گیس وگیس کشی راه انداختن دوای این مسئله نیست

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹

کاش نمیگفتی این جمله رو شوهرت هرچقدرم که پدر و مادرش بد باشم بازم پدر و مادرشن و اون دوستشون داره تقصیر اون که نبوده که مادرش این طوری هست شما احترام و حرمت هارو بین خودتون و همسرتون حفظ کنید به مادرش هم احترام بزارید و حرمت نگه دارید از این حرف ها نزن پیش شوهرت تو دلت نگه دار می‌دونم سخته ولی دیگه چکار میشه کرد

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

عزیزم اشتباه کردی هزارم که مادر پدرش آدمهای بدی باشن نباید این حرفو میزدی معلومه که ناراحت میشه 

همیشه هر حرفی میخوای بزنی طرفت هر کی که هست 

اندازه دو سه ثانیه خودتو بزار جای طرف ببین اگه این حرفی که تو میخوای بهش بگی اون به تو بگه چه حالی میشی 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

کاش نمیگفتی این جمله رو شوهرت هرچقدرم که پدر و مادرش بد باشم بازم پدر و مادرشن و اون دوستشون داره تق ...

تا نگم شوهرم نمیفهمه مامانش باهامون چند چنده

باید هررچیزیو ثابت کنم تا قبول کنه

اوایل ازدواج پدرمو دراوردن حتی مادرشوهرم تو خرید عروس سر یچیز100تومنی دعوا راه انداخت و شوهرم طرف مامانش بود

میخوام کامل متوجه شه مامانش اندازه یه قرون بهش ارزش قایل نیستتت

عزیزم اشتباه کردی هزارم که مادر پدرش آدمهای بدی باشن نباید این حرفو میزدی معلومه که ناراحت میشه  ...

مامانش مثل نامادریا برخورد میکنه 

تو ظاهر خوبه ولی پسرش براش مهم نیست

چطور بهش بفهمونم؟نمیخوام خودم از چشم بیوفتم

چیکار کنم خو

دیگه هیچ وقت نگو. روشهای بهتری ام هست برای اینکه ب خواستت برسی..

اگه خونواده اش شمرن باشن بدشون میاد ازشون بد بگی 

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

مامانش مثل نامادریا برخورد میکنه  تو ظاهر خوبه ولی پسرش براش مهم نیست چطور بهش بفهمونم؟نمیخوا ...

هيچی نگو کاری به روابطشون نداشته باش خود همسرت این موضوع رو بیشتر از شما درک میکنه و متوجه هست ب نظرم لازم باشه خودش یه قدمی برمی‌داره 

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره 🥰

24 چیکار کنم خب

شما عروس خانواده ای

کارآگاه گجت نیستی که 

اینطوری داری تخم تفرقه تو خونواده شون پخش میکنی

قطعا همسرت وپدرشوهرت ،مادروهمسرش رو میشناسن

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹
شما عروس خانواده ای کارآگاه گجت نیستی که  اینطوری داری تخم تفرقه تو خونواده شون پخش میکنی قط ...

من از اول که وارد خانوادش شدم سعی داشتم روابط رو صمیمی تر کنم و مادرشوهرم هم بظاهر راضی بود و بهم نزدیک میشد

از همون موقع بارها متوجه شدم مادرشوهرم سعی داره منو جلو شوهر و پدرشوهرم خراب کنه

در حدی که از بقیه هم میشنیدم چیا میگه

اینم بگم که تو روم هیچوقت حرفایی که پشت سرم زده رو نمیگفت

درسته توهین و تحقیر میکرد و خودشو دخترشو خیلی تابلو جلو شوهرم تعریف میکرد و منو پایین میاورد ولی جوری نشون میداد که منو خیلی دوست داره

حرفاشم تا حدودی تاثیر گذار بود و پدرشوهرم باهام حرف نمیزد با شوهرمم خیلی دعوا داشتیم

از وقتی به خودم یه تکونی دادم و از خودم دفاع کردم اوضاع خیلی تغییر کرده

مادرشوهرم سر تک تک کلمات و رفتارام دعوایی درست میکرد که از شوهرم متنفر میشدم

خواهرشوهرم نیم ساعت خونه پدرشوهرش کار میکرد ده بار به شوهرم مستقیم و غیر مستقیم میگفت ولی من برمیداشتم میبردمش دکتر و آزمایشگاه وخونه ی مامانش و ... یکبار جلو شوهرش یا شوهرم به زبون نمیاورد