2777
2789
عنوان

به شوهرم گفتم کاش بابا مامانت طلاق گرفته بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 518 بازدید | 18 پست
شما عروس خانواده ای کارآگاه گجت نیستی که  اینطوری داری تخم تفرقه تو خونواده شون پخش میکنی قط ...

من آدم سرزبون داری نیستم ولی از اول که شوهرم بعد دعوا میگفت تقصیر خودته میخواستی از خودت دفاع کنی 

تک تک رفتارشونو زیر ذره بین میزارم

خیلی دوست دارم زندگی آروم و بی دغدغه ای داشته باشم ولی نمیشه چون هروقت با کسی کار نداشتم یه اتفاقی افتاده که چند ماه بعد شنیدم

الانم با مادرشوهرم تو ظاهر خوبم ولی با چیزایی که دیدم حالم ازش بهم میخوره و خودم از همه بیشتر اذیت میشم

گلم انگار همه مادر شوهرا یا بهتر بگم نود درصدشون دقیقا همینطوری هستن دقیفا خصوصیات مادر شوهر منو گفتی فقط سیاست داشته باش به هیچ عنوان بدگویی مادر شوهرتون پیش شوهرت نکن هرچقدرم ناراحت بودی هیچی نگو بزار خودش میبینه میفهمه وقتی بگی فکر میکنه تو چشم دیدن مادرشو نداری بیشتز ازت دور میشه و حق رو به اون میده اما اگه چیزی نگفتی یا حتی تعریفم کردی هم عزیز تر میشی هم هرچقدرم مادرش بخاد تورو خراب کنه شوهرت باور نمیکنه میگع خانومم تو رو دوست داره مشکلی باهات نداره مقصر تو هستی مامان؛ من ده سال عمرمو گذاشتم تا این تجربه رو به دست اوردم با بدگویی و حرف بی مربوط و گلایه کردن غر زدن از مادرش فقط از چشم شوهرت میوفتی حتی اگه حق با تو باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من آدم سرزبون داری نیستم ولی از اول که شوهرم بعد دعوا میگفت تقصیر خودته میخواستی از خودت دفاع کنی&nb ...

اصلا توجه نکن فقط شوهرت برات مهم باشه نزار هیچ چیز ارامش تو از بین ببره عزیزم

من آدم سرزبون داری نیستم ولی از اول که شوهرم بعد دعوا میگفت تقصیر خودته میخواستی از خودت دفاع کنی&nb ...

سیاست نداری عزیزم.فکر میکنی مردا حوصله شنیدن بحثا ونیش وکنایه هایی که شنیدیم رو دارن؟

نه،خاله زنکی رو دوست ندارن.میخوای کارای مادرشوهرت رو جبران کنی ودیگه بی سرزبون وضعیف نباشی،آفرین ولی از راه درستش.مگه مادرشوهرت به شوهرشو وهمسرت ازقبل میگه که امروز میخوام چنان نیشی به عروس بزنم که بیاوببین؟نه .بازیرکی کارش رو میکنه.توهم پیش شوهرت اصلا درمورد مخالفت وحس بدت وجریان دعوا وبگو مگو با مادرشوهرت رو حرف نزن.عمل کن باپنبه سرببُر،اگر مادرشوهرت چیزی به همسرت بُروزدادوهمسرت درموردش ازتو پرسید خیلی سیاستمندانه جواب بده،بگو نه چیزی نشده،مامان چرا فکر میکنه ناراحت شدم یا اصلا فکر نمیکردم برداشت اشتباهی بکنه ....

کاربری سومه😬 بعدازدوهفته موفق به راه اندازیش شدم🤗💪دیگه گول دادم خانم خوبی باشم🤐متاهلم💑خدا نخواست که مادر بشم،سخته ولی نمیشه جنگید🌹