2777
2789
عنوان

تفاوت طبقاتی خانواده ها

156 بازدید | 14 پست

سلام دوستان

داشتم پر بازدید ها رو میخوندم

یه حس بدی بهم دست داد 

حس میکنم اگر خونواده خانوم از لحاظ مالی اوکی باشن شوهرشون هم رام و مطیعن ولی وقتی خونواده خانوم سطح مالیشون پایینتره مرده اذیتش می‌کنه!

درسته واقعا؟

خیلی برام مهمه بدونم نظر شما دوستان چیه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه برای همه این جوری نیست،،اگه آدمای ندید بدید و تازه به دوران رسیده ای باشن اذیت می کنن.

جان منی،جانان منی،در بطن منی،جانانه بیا....۱۴۰۲/۱۱/۱۹ فهمیدم یه فندق تو راهه🤩😍انشالله قسمت همه ی منتظرا....

والا برای ما که برعکسه خانواده ما سطحشون بالا بود و خانواده داماد پایین ولی بدتر جفتک میندازن و توهین و بی ادبی میکنن و طلبکار و دنبال پول انگار عقدشونو اینجوری خالی میکنن

بستگی ب آدمش داره یکی هست یکم پول داشته باشه تو سری میزنه ب طرف یکی هم هست مولتی میلیاردر باشه اصلا عادی برخورد میکنه (دیدم ک میگم) ولی در کل یکی باید هم سطح خودمون باشه که تو رفت‌وآمد خانواده هام مشکلی نباشه

بهتره که هم سطح باشن یاهم خانواد ه هاشون انقدر بافرهنگ باشن که به اختلاف طبقات وپول و.. زیاد توجه نک ...

احساس میکنمتو جامعه الان ما این مسئله خیلی داره مهم میشه

بستگی ب آدمش داره یکی هست یکم پول داشته باشه تو سری میزنه ب طرف یکی هم هست مولتی میلیاردر باشه اصلا ...

اره موافقم

احساس میکنم خانوم ها برخورد بهتری باشن

شاید چون احساسی ترن

آقایون انگار اگ بتونن مهریه بدن زود از زیر مسوولیت شونه خالی میکنن

والا برای ما که برعکسه خانواده ما سطحشون بالا بود و خانواده داماد پایین ولی بدتر جفتک میندازن ...

عزیزم💔

من بر حسب تجربه نگفتما

الان داشتم پر بازدید رو میخوندم 

میخواستم بدونم بقیه هم مثل من فکر میکنن؟