2777
2789

ی کتاب کمک آموزشی از کسی گرفتم روش نوشته تجربی و ریاضی برای دینی تا درس ۶ اش مثل همه عنوان درسا ینی چییییییی چکار کنمم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوازدهم انسانی 3 درس بیشتر داره که درباره انقلاب و اینجور چیزاس برو توی کانال مجتمع شفیع به صورت خلاصه همه درس های دینی رو اموزش داده

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
تو تلگ نیست همچین کانالی تو کجاست عزیزم

یه لحظه صبر کن الان لینکش رو برات میفرستم برای امتحان دی ماه و نهایی هم کلاس انلاین میزارن و جزوه میدن اگه خواستی میتونی از جزواتی که امسال گذاشتن استفاده کنی خودم با استفاده از لایو ها و جزوه هایی که اخر سال دادن امتحان نهاییا رو پاس کردم 

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
مرسی عزیزم  رایگانه؟

https://t.me/moshaverehtahsili

خواهش میکنم گلم کلاس های جمع بندیش رایگانه ولی برای اینکه در طول سال تمام کلاس ها رو شرکت کنی باید هزینه پرداخت کنی که خیلی هم کمه و برای هر درسی که ثبت نام کنی ب طور رایگان برای همه درس ها بهت تست و سوالات امادگی نهایی میدن و قیمت اکثر کلاس هاش زیر 1500 هست بنظرم میتونی جامعه شناسی که 500 تومنه رو ثبت نام کنی و به ازاش اون کتاب تست و امادگی و نهایی رو رایگان بگیری خیلی ب صرفس و کلاس علوم و فنون با استاد مشایخی هم که بی نظیره یه سری بخش های فنون مثل عروض و قافیه هم رایگان اموزش داده که توی روبیکا ویدیو هاشون هست و توی همین کانال جزوه های هر جلسه قرار داره