2777
2789

همون لحظه رفتم به مامانم گفتم چون امتحان دفاعی داشتیم باید میرفتم مدرسه😂😂گفتم شاید بگه نمیخواد بری مدرسه بمون خونه😐💔

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا چهارماه پنهون نگهش داشتم کلاس هفتم بودم ، از مدرسه اومدم دیدم تو شور.تم لکه خونیه فهمیدم ای دل غافل منم بلهههههه آخرم از کم شدن پدا مچمو گرفتن خواهرم دو مامانم😂🤦🏻‍♀️

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

۱۶ سالگی بار اول

کلی گریه کردم(از خوشحالی)

بعد من روم نمیشد به مادرم بگم نمیشم و همیشه فکر میکرد زودتر پریود شدم اما همه خواهرم تو این حدودا شدیم. کسیم اونموقع دکتر رفتن بلد نبود و خجالت میکشید از این چیزا😀

دخترم😍عشق همیشگی من💕تو بزرگ‌ترین بهانه‌ی زندگی من و بابا هستی😍😍 ۱۸ اذر ۱۴۰۲❤ 

من‌ چون‌ دوستام‌ زودتراز‌ من‌ شدن‌ بلد‌ بودم‌ چی‌ به‌ چیه‌ .‌ اولین‌ بار‌ که‌‌ شدم‌ خودم‌ نوار‌ گذاشتم‌ ولی‌ هنوز‌ دستم‌ نیومده‌ بود‌ چجوری‌ تنظیمش‌ کنم‌ نوارو‌ .‌ چند‌‌ماهی‌ درگیر‌ بالاتر‌ و‌ پایین‌ تر‌ گذاشتن‌ نوار‌ بودم‌ .‌ واییییی‌ گاهی‌ نشتی‌ میداد🤦‍♀️🤣‌ پوففف‌ چه‌دورانی‌ بود

وخدا‌ باماست‌‌ درآنچه‌ گذشت‌ و‌ آنچه‌ هست‌ و‌ آنچه‌ خواهد‌ آمد‌...
من‌ چون‌ دوستام‌ زودتراز‌ من‌ شدن‌ بلد‌ بودم‌ چی‌ به‌ چیه‌ .‌ اولین‌ بار‌ که‌‌ شدم‌ خودم‌ نوار‌ گذاش ...

من هنوزم درگیر بالا پایین گذاشتنشم😐😂

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

مادر بزرگم فوت شده بود بعد هفتمش برگشتیم شهری که زندگی میکردیم.فرداش از صبح فقط بالا آوردم و دل‌درد داشتم.همه فک میکردن از غصه اس و برای فاتحه.تا شبش رفتم دسشویی و....

۱۸ دی بود.محل زندگی ما هم به شدت سردسیر

تو امتحانای دی بودیم.برف زیادی باریده بود

روز دوم رفتم امتحان برگشتنی بچه ها هر چی گفتن بریم برف بازی نرفتم.رومم نمیشد دلیلشو بگم

حسرت اون برف بازی شدیدا موند رو دلم