2777
2789

ما هردفعه میریم خونه مادرم دوتا خواهرام اصلا کار نمیکنن من مامانمم مریض حاله باید کمکش کرد شاغلم‌هست

بعد ما هفته ای یه شب خونه بابامیم من از ظهر میرم خواهرام میانم هی میگن تو که سرکار نمیری تو همش از صبح میخوری میخوابی پاشو چایی بیار پاشو اینکارو کن

من واسه مامانم جونممم‌ میدم غذا میذارم شام اماده میکنم ولی خب منم خسته میشم هی برای اینا کار کنم؟من شرایطم جوریه‌نخواستم سرکار برم خب باید بشم خندگ اینا؟الان من دوساعته دارم مرغ سرخ میکنم یکیشون خوابه یکیشون اومد چاییشو خورد رفت بیرون خریدشو‌بکنه😑

شوهرمم بدش میاد من انقدر کار میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما طرفت خداست.کار بقیه اشتباهه.خیلی.بخاطر اشتباه اونها خودتو محروم نکن.مطمین باش بیست سال دیگه بچه ...

اره خودمم میگم من بخاطره خدا و مادرم این کارارو میکنم ولی حرفاشون رو اعصابمه

چه بی ملاحظه هستن بگو خب شمام کسی مجبور نکرده برید سرکار حالا که رفتید جورش من نباید بکشم، پولشم تو ...

والا یعنی سره همه چی این تیکه رو میندازن بهم

خب باید خوشحالم باشید دستمون به دهنمون میرسه لازم نیست من کار کنم ولی فقط تیکه

والا یعنی سره همه چی این تیکه رو میندازن بهم خب باید خوشحالم باشید دستمون به دهنمون میرسه لازم نیست ...

لجشون میگیره شما وقتت ازاده اونا نه😂

خدا کافیست، خدا هادیست،با خدا بساز کار درست میکنه😍

باهاشون صحبت کن کارهارو تقسیم کنید ،مثلا شما غذا درست کن اونا ظرفها رو بشورند .

بگو من اگه انرژی کار کردن داشتم می رفتم سر کار خونه نمی موندم .اونها هم اگه می رن سر کار برای خودشون پول دارن درمیارن .ربطی به وظایف فرزندیشون نداره.

هر کاری هم انجام می دی برای رضای خدا و نیکی به پدر و مادرت  باشه تا اجر اخروی ببری .

باهاشون صحبت کن کارهارو تقسیم کنید ،مثلا شما غذا درست کن اونا ظرفها رو بشورند . بگو من اگه انرژی کا ...

همین امشب قرار شد مرغارو یکیشون درست کنه منم میوه بشورم یهو ول کرد منم دیدم مامانم سرپا واینسه خودم رفتم

همین امشب قرار شد مرغارو یکیشون درست کنه منم میوه بشورم یهو ول کرد منم دیدم مامانم سرپا واینسه خودم ...

این بحثها متاسفانه تو اکثر خونه ها هست خونه ما هم دو تا از خواهرام کار نمی کنند ،یه بار خواهر بزرگم به یکی شون غیر مستقیم تذکر داد اونم گفت من خونه شوهرم کار می کنم اومدم اینجا استراحت کنم خواهربزرگم گفت آخرش همه می ریم زیر خاک استراحت می کنیم، بعد اون یکی ناراحت شد و رفت ،و این آخرین باری بود که دیدیمش چون بعد از چند روز از دنیا رفت .

من از اون موقع متوجه شدم خیلی زندگی کوتاهه و تا می تونم به پدر و مادرم محبت و خدمت می کنم واقعا این توفیق الهیه

.همه ثوابها رو شما جمع می کنید .

حق با شماست ولی سعی کنید رنج خواهرانتون رو درک کنید شاید به لحاظ روحی نیاز به استراحت دارن .

از در همدلی باهاشون صحبت کنید و خستگی تون براشون بگید .

این بحثها متاسفانه تو اکثر خونه ها هست خونه ما هم دو تا از خواهرام کار نمی کنند ،یه بار خواهر بزرگم ...

اخی چقدر بد متاسفم عزیزم😞

من خیلی مهربونم به همشون خیلی محبت میکنم همیشه میگن

ولی دیگه خیلی حرف نمیزنیم‌زیاد چون یا میخوان منو‌ مسخره کنن یا تیکه بندازن…منم بیشتر سکوت میکنم تو جمعای خانوادم