2777
2789
عنوان

بچه ها من چیکار کنم هم دلم میسوزه هم خسته میشم😑😑

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 18 پست
من اگه جاتون بودم یه مدتی وقتی می رفتم منزل پدرم که خواهرام اونجا نباشن .

مامانم من تا میرم سرزده مثلا خواهرام ندونن سریع زنگ میزنه میگه بیاید فلانی اومده من چندبار گفتم بهش گفت تفرقه ننداز ول کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامانم من تا میرم سرزده مثلا خواهرام ندونن سریع زنگ میزنه میگه بیاید فلانی اومده من چندبار گفتم بهش ...

خب یه وقتایی برو که اونا سر کار باشند نتونن بیان ،اگرم اعتراض کردن بگو وقتی تعداد زیاده خیلی خسته میشم باید کارها تقسیم بشه .

اخی چقدر بد متاسفم عزیزم😞 من خیلی مهربونم به همشون خیلی محبت میکنم همیشه میگن ولی دیگه خیلی حرف ن ...

برادران حضرت یوسف علیه السلام هم ایشون رو مسخره و اذیت می کردند شاید از حسادت یا احساس کمبود باشه ،به دل نگیر .