2777
2789

جونم براتون بگه کهه امروز چون ۸ وقت ارایشگاه داشتم همسرمو ۷ و نیم بیدار کردم و با یه لیوان چایی به زور فرستادمش سرکار چون از نیت شومم خبر نداشت و عاشق موهای مشکی خدابیامرزم بود 🤧 

خرمالو ها تو منوی صبحونه نبودن 😂 برای خوشگلی عکس تو کادرن

بلدش بدو بدو رفتم ارایشگاه و ۵ ، ۶ ساعتی اونجا کارم طول کشید و نتیجه رو تو پست براتون میذارم 😌🤦🏻‍♀️

بعدشم ازونجایی که از واکنش همسرم میترسیدم گفتم با یه شام خوشمزه از شدت واکنش کم کنم ک این چنین شد که جوجه مزه دار کردم

فلفل دلمه ای هم اصافه کردم ولی عکس نگرفتم 🤧

بعدشم دوان دوان رفتم باشگاه و با شعار آنا دیگه این هفته رژیم جدیه اومدم بیرون ولی حیف که دوامی نداشت و من باز گول نفس امارمو خوردم و نتیجه شد اینکه 

بله هرچی سوزونده بودم برگردوندم 😞🤦🏻‍♀️🤣

الانم در خدمت شمام و منتظرم همسر بیاد و شاهکارمو ببینه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عالییییه مبارکت باشه

عاشق این رنگم

چرا برا من نمیتونن در بیارن نامردا

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

به به خیلییی ناز شده موهات😙

چاق و چله نیستم🦖                                                            ما فقط یکبار زندگی نمیکنیم... ما هر روز زندگی می کنیم🌱 اما فقط یکبار می‌میریم!                                                                     بیا زندگی کردنو به خودمون سخت نگیریم، بیا آروم تو ذهنمون تو قلبمون از زندگی لذت ببریم❤️‍🩹