2777
2789
عنوان

پرخاشگری کودکان

160 بازدید | 14 پست

پژوهشگران با مطالعه‌ی کودکان پرخاشگر دریافتند که ۵۵ درصد پسران و ۴۱ درصد دختران از دوسالگی رفتار‌های پرخاشگرانه از خود نشان می‌دهند.

روانشناسان پرخاشگری را در دو صورت کلی "ابزاری" و "انفعالی" تقسیم بندی کرده‌اند.

پرخاشگری ابزاری که پرخاشگری پنهان، تهاجمی یا کنترل شده نیز خوانده می‌شود با سطوح پایین برانگیختگی همراه است و عموما هدفی غیر از آسیب بدنی رساندن را دنبال می‌کند. مثل داد و فریاد کردن بچه‌ها برای جلب توجه یا رجزخوانی در مسابقات ورزشی.

پرخاشگری انفعالی اما به منظور صدمه و آزار رساندن به دیگری یا دیگران ابراز می‌شود و هدف آن صرفاً آزار رساندن است. مثلاً کودکی که برادر و خواهر خود را می‌زند و یا بچه‌هایی که در حیاط مدرسه به کتک کاری کودکان دیگر می‌پردازند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسر دوساله من ،چیزا رو پرت میکنه .این از کدوم نوعه ؟ کنترل تلویزیون رو داغون کرده . 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
پسر دوساله من ،چیزا رو پرت میکنه .این از کدوم نوعه ؟ کنترل تلویزیون رو داغون کرده . 

نوع اول . اگر قصدش آسیب رساندن به دیگران نباشه فقط قصدش جلب توجهه و احتمالا خواسته ای داره که براورده نشده

نوع اول . اگر قصدش آسیب رساندن به دیگران نباشه فقط قصدش جلب توجهه و احتمالا خواسته ای داره که براورد ...

متاسفانه من همین مشکل و دارم با پسرم و واقعا همه چیز باب میلشه ولی باز مشکل دارم باهاش 

بله .میدونید چجوری باید پرخاشگری ابزاری رو کنترل کرد .

بیشتر به کودکتون نزدیک بشید ببینید خواسته هاش چیه که براورده نشده چون اکثر کودکان خواسته ای دارن ولی نمیتونن بیان کنن شما باید با صحبت کردن باهاش ببینید چی میخواد

متاسفانه من همین مشکل و دارم با پسرم و واقعا همه چیز باب میلشه ولی باز مشکل دارم باهاش 

ببینید بحث باب میل بودن نیست شاید شما فکر کنید همه چیزو براش محیا کردید ولی اون خواسته ی دیگری داره و شما نمیدونید و البته کودکتونم نمیتونه بیان کنه البته بگم شما میتونید از مشاور کودکان هم کمک بگیرید

نوع اول . اگر قصدش آسیب رساندن به دیگران نباشه فقط قصدش جلب توجهه و احتمالا خواسته ای داره که براورد ...

نه به سمت کسی پرت نمیکنه اصلا . خوب خواسته اش غیر منطقیه . با زبون خوش میگم حواسشو پرت میکنم . هیچکدوم فایده نداره 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭
نه به سمت کسی پرت نمیکنه اصلا . خوب خواسته اش غیر منطقیه . با زبون خوش میگم حواسشو پرت میکنم . هیچکد ...

ببینید امیدوارم محیط خونتون آروم باشه چون اگر محیط متشنج باشه اثر مستقیم روی پرخاشگری کودکتون داره حالا ما میگیم محیط خونه آروم ولی رفتار با کودک هم باید با ملایمت باشه چون اگر یکبار با کودکتون رفتار سفت و سختی داشته باشید به نوعی کودکتون گارد میگیره و اونوقته که میرسه به نوع دوم یعنی آسیب رساندن به خود و دیگران پس بیشتر به کودکتون نزدیک بشید و با محبت باهاش رفتار کنید و ببینید خواسته ش چیه چون اکثر کودکان توانایی بیان خواسته هاشونو ندارن

ببینید امیدوارم محیط خونتون آروم باشه چون اگر محیط متشنج باشه اثر مستقیم روی پرخاشگری کودکتون داره ح ...

ممنون عزیزم