2777
2789

خیلی حالمو گرفته

امروز زمان تحویل پروژه های طول ترم بود کلی از کارام ایراد گرفت نه فقط از من از خیلی از بچه ها 

واقعا من تمام توانمو گذاشتم اما بازم راضی نبود نمره ام خیلی برام مهمه چون شرط معدلم برای کارشناسی امیدوارم نمرمو کم نکنه 

بهم گفت طرحتو تکمیل کن  برای  روز ژوژمان تا ببینم چی میشه 

دلم گرفته خدایی من همه ی توانمو میذارم اما هیچوقت کارام خوب نمیشه یا مورد پسند استادم نیست🥺

امیدوارم درست شه ولی ببین مشکل سلامتی یا عدم قبولی تو دانشگاه ک نیست این چیز واقعا کوچیکیه درست میشه 

من الان یه جواب آزمایش اومده دارم خدا خدا میکنم اشتباه باشه :)

امیدوارم درست شه ولی ببین مشکل سلامتی یا عدم قبولی تو دانشگاه ک نیست این چیز واقعا کوچیکیه درست میشه ...

عزیززززم امیدوارم حل شه میدونم کوچیکه و حل میشه

اما میدونی وقتی تمام توانتو میذاری تمام هنرتو خرج یه کاری کنی شبارو تا صبح براش وقت میذاری و ...

اما استاد فقط با یه کلمه خوب نیست یا مورد پسندم نیست تمام اون کارو هدایت میکنه به سطل زباله🙃

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیززززم امیدوارم حل شه میدونم کوچیکه و حل میشه اما میدونی وقتی تمام توانتو میذاری تمام هنرتو خرج ی ...

ممنون گلم 

مطمن باش توتگ بهترشو درست میکنی پوز استاد کش بیاد