پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸
ولی چند بار خوندن دیدم نوشته منم کوزه ایشع سین...یعنی منم جیش کنه تو چشت...
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
پیج اینستاگرام مارو و فالو کنید و کلی نمونه کارامونو ببینید و لذت ببرید🌸 خدمات میکاپ و شنیون عروس به خانومای بی بضاعت زنجانی رایگانه).❤️ zahra_babakhaniiii
سنه بلع یقارام سنول ات اشح یقان کیمی سنین پوخون معجون دو گع منیم اغزما سچ بچه ها اینو میگه
به تو جوری جمع کنم تو بشی عین اسب خر ی که جمع میکنه....
گوه تو معجونه پاشو بیا برین دهن من...
.
.
.ترجمه این بود باعرض معذرت البته ...ناموسا بااین بی تربیت دهن ب دهن نشو کم میاریااااا..
سنه بلع یقارام سنول ات اشح یقان کیمی سنین پوخون معجون دو گع منیم اغزما سچ بچه ها اینو میگه
بگو زرتلمه گه گیر گوتومه اشح اوغلو کپوقله ..یوخ و وارین سیچم
پسر عزیزم آراس جان چه خوب شد که به زندگی من و بابایی پا گذاشتی دار و ندار ماااادر🥰😘👈سنسیز دونیاما لعنت جانیمamir hossein، با افتخار تورکم😎درخواست دوستی قبولنمیکنم🌸