2777
2789
منم شال سرمیکنم اصلا جلوش راحت نیسم اصلا مادرشوهرمم همینه همیشه تونیک شلوار روسری

خوبه ادم راحته 

خواهر شوهر داری اونا میان چجورین 

من خواهر شوهرم اومدم بدنش سفیده ترشرت تنگ زرشکی پوشیده با شلوار طوسی تیره باسنشم بزرگ خوش فرم حسودیم شد ی لحظه🤣🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوبه ادم راحته  خواهر شوهر داری اونا میان چجورین  من خواهر شوهرم اومدم بدنش سفیده ترشرت ...

خواهرشوهرمم همیشه پوشیده هس 😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
🤣🤣🤣چقد خوب قبلا لباس گشاد میپوشیدااا اینسری خوشتیپ کرده دلبری میکنه😂

بزاربکنه حتما عقده شده براش شما ب چپت بگیر حالا پیشش نگی چقد خوشتیپی یا خوشگلی پرومیشه دفعه بد بدترمیاد😁😂

نترسید روزی خورشید متلاشی شود وهمگی ما از سرما بمیریم،بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند…اون وقت همگی ااز سرما میمیریم.
بزاربکنه حتما عقده شده براش شما ب چپت بگیر حالا پیشش نگی چقد خوشتیپی یا خوشگلی پرومیشه دفعه بد بدترم ...

🤣🤣🤣🤣🤣نههه نمیگممم

اخه حسودی میکنم شوهرم اینو ببینه😐😂🤦‍♀️

🤣🤣🤣🤣🤣نههه نمیگممم اخه حسودی میکنم شوهرم اینو ببینه😐😂🤦‍♀️

اشکال نداره داداششه مهم نیس براش توهم رفتی خونه حودت تیپ این شکلی بزن 😁اگ شب کاردستت نده🙈

🤣🤣🤣🤣🤣لعنتی من باسن زیاد ندارم من تریپم مردونس😂😂

مهم نیس هرجورباشی دوستت داره 😄

😂😂😂😂اره  مرسی بابت دلداریت🤣🤣🤣

خاهش میکنم😆

😂😂😂خیلی بده برادرشوهر منم همینه🤦‍♀️ منم همیشه رسمیم

چرا اینا اینطورین؟  من همش فکر میکنم مادرشون چی یادشون داده آخه؟  یعنی نگفته وقتی وارد یک اتاقی میخوای بشی حالا اصلا اتاق خواهرت سرتو ننداز پایین برو تو قبلش یک تقه ای به در بزن؟؟!! 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥