2777
2789
چرا اینا اینطورین؟  من همش فکر میکنم مادرشون چی یادشون داده آخه؟  یعنی نگفته وقتی وارد یک ...

ارع واقعا حق میگی منم اصلا دوس ندارم من کلا رسمی میپوشم دیگ اقا ی بار تو اتاق بودیم خب تاپ پوشیدم کم کم میخواستیم بریم... ک یهو دیدم برادرشوهرمو بچه خواهر شوهرم اومدن تو اتاق خودشونو انداختن رو من میخندن منم جیغ از خجالت میرفتم زیر پیتو تاااا شوهرم سرشون داد زد رفتن😐

[QUOTE=322697183]ارع واقعا حق میگی منم اصلا دوس ندارم من کلا رسمی میپوشم دیگ اقا ی بار تو اتاق بودیم خب تاپ پوشیدم کم ...[/QUOTE

بخدا اینا درست تربیت نشدن وگرنه چرا ما ازین چیزا نداشتیم تو خونمون.  منکه دختر بودم وقتی عروسمون میومد خونمون مامانم میگفت حق نداری بی اجازه بری تو حریم خصوصیش شاید دلش نخواد تو بفهمی داره چیکار میکنه 

♥♥تا وقتی تو بغل خدا نشستی نگران هیچی نباش...  فقط چشماتو ببند و کارتو بسپار بهش...  خدا از مشکلات منو تو بزرگتره😍🤗🥰♥♥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.