2777
2789

صبح ک بیدار شدم زیر دلم سمت راست تیر میکشید نمیدونم تخمدانه یا چیز دیگه بعد پاشدم رفتم تو حیاط یهو شدید دردش شروع شد جوری که نتونستم سرپا وایسم نشستم همونجا خیلی درد دارم نمیتونم تکون بخورم تا حالا اینجوری نشده بودم اصلا تو کل 19 سالم

به پریودیمم هنوز دوهفته مونده 

علتش چیه کسی میدونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همینجوری شدم، بستری شدم

بهم گفتن عفونت رودست

ولی احتمالا زمان تخمک گزاریته

میبینی؟ لباسهایی هستند که راه میروند دروغ می گویند ، عاشق میشوند و می میرند. کمتر لباسی آن بیرون است که درونش انسان وجود داشته باشد به راستی که این دنیا يك رختکن بزرگ است.
سمت راست آپاندیسته برو یه دکتر حتما  که اگر اون باشه زودتر برات لاپاراسکوپی کنن بمونه یوقت ب ...

وای خیلی دردش شدیده نمیتونم تکون بخورم 

زیر دلمه ینی ممکنه اپاندیس باشه؟

برم اورزانس؟

ترشح اره دارم بعضی وقتا فتخ چیه؟

اگر ترشح داری که حتما عفونته.یه تشت بذار تو حموم پر کن آب داغ.سه تا قاشق سرکه بریز داخلش و حدودا ده دقیقه بشین تو تشت

فتخ هم حالت ورمی هست زیر دل که اکثرا فکر میکنن برای آقایونه.اما خانوما هم دارن.اگر خدایی نکرده متوجه نباشی و بترکه فاجعه اس.فقط هم با سونو تخمدان معلوم میشه که داری با نه

اگر ترشح داری که حتما عفونته.یه تشت بذار تو حموم پر کن آب داغ.سه تا قاشق سرکه بریز داخلش و حدودا ده ...

باشه عزیزم ممنون

اهان نمیدونم خودمم دارم میترسم 

مامانم میگه شاید اسپاسمه خوب میشه خوذش ولی همونجوری درد داره 

باشه عزیزم ممنون اهان نمیدونم خودمم دارم میترسم  مامانم میگه شاید اسپاسمه خوب میشه خوذش ولی ه ...

به نظرم صبر نکن.فورا الان برو اورژانس.بالاخره خیالت راحت میشه که چی هست.بهتر از اینکه صبرکنی تا خوب یشه یا خدانکرده دیگه دیر شده باشه