2777
2789

من شهر خودمون زندگی نمیکنم و با شهر خودمون ۲ ساعت فاصله داریم، یه آشنایی داریم خیلی آویزونه و مفت خوره ، تا الان چندین بار اومده من نمیخوام برم خونش که دیگه نیاد، به نظر شما اگه رفتم شهر خودمون دعوت کرد چه بهونه ای بیارم که نمیخوام بیام خونتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به عنوان یه دوست توصیه می کنم کلا با هیچ کس گرم نگیر جز خانواده و تهش یدونه دوست صمیمی 

در جواب راه حل برای مشکلت هم اینطوریه که یه جوری بپیچونش و اصلا باهاش گرم نگیر کلا به زور نگاه کن

متنفرم از آدمای سو استفاده گر اصلا برای همینه میگم با هیشکی گرم نگیر که موقعیت سو استفاده پیش نیاد من حالا دوستام سو استفاده کننده نبودن ولی انقدر چیزای زیاد به خاطر رفیق و رفیق بازی از دست دادم زندگی بدجوری مجازاتم کرد و همچنان هم داره می کنه

به عنوان یه دوست توصیه می کنم کلا با هیچ کس گرم نگیر جز خانواده و تهش یدونه دوست صمیمی  در جوا ...

عزیزم پدرم با این خانواده وصلت کرده، به خاطر خانم پدرم نمیتونم رک بگم، از طرفی اینم خودشو زده به اون راه، توی بهونه آوردن هم بخاطر خانم بابام دستم بسته س

عزیزم پدرم با این خانواده وصلت کرده، به خاطر خانم پدرم نمیتونم رک بگم، از طرفی اینم خودشو زده به اون ...

اوه پس اگه اینطوریه بزن بیرون از اون شهر

زندگی جدیدت رو به عنوان یه شخص جدید بساز

یه آدمی که به خودش اجازه نمیده با کسی صمیمی بشه

چقدر سو استفاده شد ازمون به خاطر مهربون بودن