2777
2789

بابام خیلییییییی پشتمه و هوامو داره ولی اخلاقش جوری نیس که بشه باهاش درد و دل کرد

مامانمم خیلی دوسم داره و این باعث میشه تو کوچکترین مسائلم دخالت کنه ولی عاشقشم

رابطم با آبجیم خیلی خوبه هرمشکلی باشه به هم میگیم هر اتفاقی بیوفته درمیون میذاریم ولی ابراز علاقه و قربون صدقه رو اصلا اهلش نیس

داداشمم که عشقمه بهترین پشتیبانمه. خیلی دوسم داره و گاهی سو استفاده میکنم. اختلاف سنی کممون(1 سال و خورده ای) باعث این صمیمیت بیش از حد شده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

افتضاححح که هیچ کلنه ای نساختن براش خیلی بده با هیچ کدومشون آبم تو یه جوب نمیره ننه از بابا بدتر بابا از ننه و بد جور حالم بده هر روز ازشون 

من از پریشب فهمیدم که تنها تر از همیشم آره دوریت باعث میشه که بدتر عصبی شم....!🥲❤️‍🩹

خداروشکر  همه خیلی بهم لطف دارن چون بچه کوچیکم

هوامو دارن

خداحفظشون کنه

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

درست میشی  اقتضای سن  همه ما این دوران گذروندیم  اصلا یه حسی تورو میکشونه سمت تنها ...

قبول دارم 

ولی من تو زندگیم حتی دلیل قشنگی واسه خوشبختی ندارم 

میدونم صحبت در این موارد خیلی کلیشه ای شده ‌...

ولی من فقد ی نور میبینم ک خودم باعث میشم ب اون نزدیکه بشم.

راستش خیلی تنهام همه چیز برام تیره و تار شده 

Justice is revenge

خوبن خداروشکر😍

پدرم که یه رفیقه برام..هوامو داره..ادمیه که میتونم ساعت ها باهاش حرف بزنم درد و دل کنم گریه کنم و به حرفام گوش بده..فقط حیف که دوره ازم و گاهی وقتا حس میکنم خیلی به بغلش نیاز دارم..

مادرم که یه فرشته واقعیه:) خیلی به فکرمه..هوامو داره..رفیق فابمههههه‌..هرچی ازش بگم کم گفتم..گاهی اوقات قهر میکنیم بحث میکنیم اما جونمم براش میدمممم😍😭

خواهرمم که همه کسمههه😍