2777
2789
عنوان

پوسته پوسته شدن کرم پودر

844 بازدید | 21 پست

راهی هست برای اینکه کرم روی پوست پوسته پوسته نشه پرایمر هم گرفتم زیاد فایده نداشت اسپری فیکس بهترش میکنه اونم خیلی خوب نه یجورایی مثل این عکسه میشه🤦🏻‍♀️💔

خدایا به امید تو

هم به کرم‌پودر ربط داره هم جنس پوست

حتما پوستت چربه

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آبرسان بزن .

وقتی میخوایی کرم پودر بزنی قبلش به پدت یکم آب بپاش بذار یه کوچوووولو نم داشته باشه. بعد باهاش کرم پودرتو بزن. و اگه پوستت چرب نیست پودر فیکس

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منی که روی پشم های صورتم کرم پودر میزنم،🤭😁😂

خیلی ضایعس

من گاهی صورتم مو داشت میرفتم ضد آفتاب رنگی میزدم دوستای دانشگام مسخرم میکردن🤣 حتی گاهی سیبیلمم نمیزدم حال نداشتم

البته صورتم خیلی پر مو نیست اما همونام مشکیه خب و وقتی کرم بزنی ضایع میشه

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

منی که روی پشم های صورتم کرم پودر میزنم،🤭😁😂

منم همینطور فکر میکردم واسه مو اینجوری میماسه از موهای صورتم گذشتم زدمشون ولی بازم میماسه 😂💔🤦🏻‍♀️

خدایا به امید تو

قبلش پوستتو قشنگ بشور بد یه ابرسان مناسب پوستت بزن

بدش کرم مناسب با پوستت بزن احتمال زیاد پوستت خشکو دهیدراتس کرمت باید چرب باشه پدتم قشنگ خیس کن ابشو بگیر بد کرمتو قشنگ فید کن کرمم زیاد نزن نک نمیخوابه رو صورتت ایجوری تا۹۰درصد قشنگ کرم میخوابه رو پوستت

🖤💔🙂

عزیزم پوستت لایه مرده داره و کم ابه پوستتو هفته ای یه بار پاکسازی کن

من رفیق دوستام بودم ..فرزنده‌ کم توقع خانواده بودم..کوه تحمل بودم زمانی که حقم نبود..همیشه ادم سلام کردن بودم و خداحافظ شنیدم .... ولی هیچ وقت هیچکس هوامو نداشت‌💜❤️‍🩹