2777
2789

من خیلی دختر پخته ای بودم از نظر خودم ولی میرسم پیش شوهرم یه دختر لوس دل نازک زود رنج میشم هر کاریم میکنم نمیتونم بزرگ باشم مث یه بچه پنج ساله میشم حتی موقع غذا ام وقتی مهمونی نباشیم شوهرم لقمه میگیره برام و کارامو انجام میده گاهی دیگه خسته میشه ولی انگار مث بچه ها نمیتونم من انقد لوس نبودم نمی‌دونم چم شده بگید طبیعیه؟🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تو هم مواظب و مراقب همسرت باش، گاهی لقمه بگیر، کتشو بیار، چای بیار براش، اینجوری متقابل میشه

فقط دریافت کننده نیستی و ساپورتر هم میشی

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...

یه مشکلی هست که عوض شدی اگه قبلا اینطوری نبودی، مثلا توجه کافی ازش دریافت نمیکنی اینطوری جلب توجه میکنی که جبران بشه. حتما برو مشاور مشکلو بفهمی و دوتایی حلش کنین کلی کتاب هست در رابطه با زندگی مشترک مطالعه کن 

هنوز اولشه 

شوهرت ازت خسته میشه درست کن رفتارتو

اگه بخوام وضعیتمو توصیف کنم..                                  باید بگم دریا طوفانیه، قایق سوراخه،پارو شکسته ...          ولی انگیزه زیاده ،خیلی زیاد:)

فقط یه چیزی

این کارا تا یه جایی جذابه از یه جا به بعد باعث سردی میشه

یه خانوم باید در عین لوس بودن و بامزه بودن بتونه محکم و قوی ام باشه مخصوصا وقتی با کسی هستی که قراره شریک زندگیش باشی اون باید بفهمه تو در عین لوس بودن میتونی خیلی جاها مستقل باشی و زندگیو جمع کنی

آقایون دعوت به دوستی ندن
تو هم مواظب و مراقب همسرت باش، گاهی لقمه بگیر، کتشو بیار، چای بیار براش، اینجوری متقابل میشه فقط در ...

من خجالت میکشم جلو خانوادم از این کارا کنم 

خواهر بزرگم خیلی سرده با شوهرش عادی نشده براشون این کارا