2777
2789
عنوان

چیکار کنم رفتارم بچه گونه نباشه🥺🥺 چند ماهه عقدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1126 بازدید | 62 پست
خودش میگیره 🤕😂احساس میکنم خودشم مقصره مث بچه ها باهام رفتار میکنه 

من باشم میگم خودم دست دارم تو واسه خودت بگیر گشنه نمونی مگ بچمممم؟؟
بگو اینجوری خوب نیست مثلا ی بار یچیزی برات بگیره لقمه اوکیه ولی تا ته غذا شورش در میاد ... بگو تو بد لقمه میگیری خودم بهتر بلدممم و اینکه جدی باشو خانوم بزا حس کنه یه همدم داره نه یه بچه کوچولو ک باید دائم مراقبش باشه . لوس بودن خوبه ولی به اندازه اش به وقتش نه هرجا و همیشه ... متوجهی دیگ ؟؟

هیچ چیز دائمی نیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من تا نشینم دولپی با دستای خودم بخورم سیر نمیشم حخخ

من با نامزدم میشستیم غذا می‌خوردیم منم که شکمو بعد ایشونم دوست داشت خودش بهم غذا بده البته منم لقمه می‌گرفتم براش 

بعد دوتا لقمه خودم می‌خوردم یکی میدادم به اون 😂😂😂 یکم طول میداد تا لقمه بگیره میگفتم بده دیگه گشنمه 😂😂😂 میگه عاشق همین دیوونگیات شدم🙄 گفتم دیوانه چو دیوانه ببیند خوشش آید 😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
من باشم میگم خودم دست دارم تو واسه خودت بگیر گشنه نمونی مگ بچمممم؟؟ بگو اینجوری خوب نیست مثلا ی بار ...

می‌دونم چی میگید هی میترسیدم ناراحت بشه اینجوری بگم ولی از این ب بعد جدی تر میشم 

ماساژش میدم ولی هی میگه نه دستت جون نداره😂

خب با پا برو روش 😂😂

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تا دلشا نزدی تجدید نظر کن

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
من تا نشینم دولپی با دستای خودم بخورم سیر نمیشم حخخ

آخ گفتی ... چند شب پیش از این برگر گردا برا خودم درست کرده بودم دودستی گرفته بودم میخوردم مامانم میگف مث این گشنه ها میخوری چند وقت قحطی بودی ک اینجوری ای ؟؟ لپام همه سسی شده بود دستام چرب ولی خیلی چسبیدا  

هیچ چیز دائمی نیست
می‌دونم چی میگید هی میترسیدم ناراحت بشه اینجوری بگم ولی از این ب بعد جدی تر میشم 

لازم نیست تو چیزی بگی 

اول دو طرفش کن تو هم لقمه بگیر براش تک و توک 

بعد کمترش کن 

نبابا جدی باش . جدی نباشی هیچکی جدی نمیگیرتت مخصوصن تو جمع که واویلا همه با انگشت نشونتون میدن ب هم و مسخره میشین . از همین اول باید جدی باشی و با وقار و متانت رفتار کنی جوری که ارزشت حفظ بشه

هیچ چیز دائمی نیست
من خجالت میکشم جلو خانوادم از این کارا کنم  خواهر بزرگم خیلی سرده با شوهرش عادی نشده براشون ای ...

خب خواهرت هرجور میخواد باشه، شما شخصیتت فرق داره و یجور دیگه باش

جلو خانوادت خجالت نمیکشی همه ی لقمه هاتو همسرت میده ولی بخوای به همسرت توجه کنی خجالت میکشی؟😁

به نظرم زیاد عقد نمونید یا زیاد شوهرت خونتون نیاد ، رابطتون رو از همین الان باید بسازی عزیزم 

جدی تر به این موضوعات نگاه کن❤️

زندگی که یک بار زیر سوال نرود، ارزش زیستن ندارد...
تا دلشا نزدی تجدید نظر کن

اصفهانی هستی شما ؟😉