دوستان خواهرانه بگید کدوم بهتره؟بچه اولمه و خیلی دودلم تو این مدت دچار همرویید شدم زانو دردم دارم اما ازاینکه بعد سزارین شکمم بدفرم بشه هم میترسم اخه شنیدم شکم برنمیگرده
ولی سز اگه گن ببندی و در حد یه بچه شکمت میتونه بره
دیدم که میگم
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
والا بچه چهار ماهه طبیعی به دنیا آوردم مردم و زنده شدم از درد چه برسه به نه ماهه😢
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
من به عنوان کسی که یک شکم طبیعی زایمان کردم وپنج شکم هم سزارین کردم ازنظرخودم سزارین خیلی بهتربود وراحتر اما اره یکم ممکن شکم بمونه اونم بستگی به خودت داره بعدزایمان ببند باگن شکمتو
والا بچه چهار ماهه طبیعی به دنیا آوردم مردم و زنده شدم از درد چه برسه به نه ماهه😢
به قول معروف اون بچه مثل میوه کال بوده
دیدی میوه رسیده به آسونی از درخت کنده میشه ولی میوه کال به زور و سختی
الهی به زودی حال دلت خوب شه و بهترین ها برات رقم بخوره
مردای توالت عمومی (lashi man) نه لایک کنید نه ریپ بزنید نه تو تاپیکام شرکت کنید مرسی اه😒 اینکه بابت امضام ناراحت میشی مشکل از من نیست مشکل از جنسیت پنهان خودت و lashi man بودنته زن نما جان😉وگرنه من نه مرد ستیزم نه خانم کاکتوسیان😵🧃(آدما تاجایی برام قابل احترامن که خوبن آشغالا رو به سطل زباله راهنمایی میکنم چون یه تیکه گوشت فاسد میتونه یه شهر و آلوده کنه🧐
به قول معروف اون بچه مثل میوه کال بوده دیدی میوه رسیده به آسونی از درخت کنده میشه ولی میوه کال به ز ...
اهان یعنی از اون بوده
من که بیچاره شدم😔
مرسی عزیز دلم انشالله❤️🫶
هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و.... شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه. ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔
من به عنوان کسی که یک شکم طبیعی زایمان کردم وپنج شکم هم سزارین کردم ازنظرخودم سزارین خیلی بهتر ...
جدی میگی؟؟؟ شش تا بچه داری؟ چه عالی😍عاشق بچه ی زیادم، چند سالته؟ بچه هات چند سالشونه؟ آخه سز میگن سه تا بیشتر نمیشه
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
شکم من بعد سزارین بزرگ موند چون بچهام چاق دنیا میان چهارپونصد چهارچهارصد چهارصد بچهام اونم هشت ماهگی ...
تاپیکتو خوندم و جواب سوالامو گرفتم، دمت گرم، عاقبت بخیریشونو ببینی، آرزوی منو داری زندگی میکنی، عاشق بچه زیادم، اما مستاجریم و خونه وقتی بچه بیشتر از دو تا باشه سخت گیر میاد، واسه همین دوتا دارم، حسرت چهارتا بچه دارم، ایخداااا
شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز بی نماز☝🏻 او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖
شکم من بعد سزارین بزرگ موند چون بچهام چاق دنیا میان چهارپونصد چهارچهارصد چهارصد بچهام اونم هشت ماهگی ...
البته سزارین زیاد و با فاصله کم باعث میشه شکم نره
فک میکنم مادر هم چون جدا از نوزاد درگیر یه بچهی دیگه هم هست درست رعایت نمیکنه و گن نمیبنده، شکمش رو نمیتونه تخت کنه
🖤🖤🖤🖤 و تو جبران نمیشوی، حتی به گریههای عمیق 🖤🖤🖤🖤 من جوابایی که به کامنتام داده میشه یا لایک میکنم یا جواب میدم. اگه حتی لایکت نکردم یعنی ارزش هیچ واکنشی رو نداشتی.
جدی میگی؟؟؟ شش تا بچه داری؟ چه عالی😍عاشق بچه ی زیادم، چند سالته؟ بچه هات چند سالشونه؟ آخه سز میگن س ...
عزیزم هفت تا بچه دارم چهارتادختر سه تا پسر 22ساله 18ساله 13ساله 9ساله 3ساله اخریشم 3ماهه درضمن داماد هم دارم 🥲🥲🥲اره پنج بار سزارین شدم یکی ازبچهام دوقلو
عزیزدلم ایشالله خونه داربشی و شیشتا بچه هم خدادورت بندازه گلم❤
میشه بگید از کدوم اقوام خوزستان هستین؟ عرب یا بختیاری؟ من ترکم و عروس خوزستان شدم
عزیزدلم ایشالله خونه داربشی و شیشتا بچه هم خدادورت بندازه گلم❤
الهی آمین😍