2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 57 پست
طبیعی سدیشن دیگه زمان جنگ سر طبیعی و سز سر اومده. یکم تحقیق کنید. من ۹۸ با سدیشن زایمان کردم. طبیع ...

ما اینجا توشهرستان ازاین چیزا نداریم بیمارستان خصوصی هم نداریم کلا ینی بابرش وبخیه س و امپول فشار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم طبیعی زایمان کردم و راضیم از روند زایمان ولی به نظرم شما اگه بواسیر داری نرو طبیعی چون من خودم فیشر داشتم زایمان طبیعی باعث شد بدتر شه هم اینکه چک کن چسبندگی جفت نداشته باشی شکم داشتن تو طبیعی هم هست باید ورزش کنی

اگه قرصاتون خوردین یه کامنت بذاریم

سدیشن چیه؟کدوم شهری؟قبلا هم سلیقه سز داشتی یا نه؟؟

گفتم چیه. یه نوع حالت سرخوشی و پنهان کردن درد. بدون بی حسی.

تبریزم. بیمارستان ولیعصر انجام دادم. بچه ولم بود

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 
گفتم چیه. یه نوع حالت سرخوشی و پنهان کردن درد. بدون بی حسی. تبریزم. بیمارستان ولیعصر انجام دادم. بچ ...

عزیزم میشه اسم دکترتون رو بدونم و اینکه ازش راضی هستین

خدایا شکرت که زندگیم قشنگه , سازم کوکه و هرلحظه حالم خوبه ❤️
طبیعی سدیشن دیگه زمان جنگ سر طبیعی و سز سر اومده. یکم تحقیق کنید. من ۹۸ با سدیشن زایمان کردم. طبیع ...

ازش راضی بودین؟خودتون خواستین اینو براتون استفاده کنن؟ازقبل باید درخواست بدیم یا موقع زایمان میتونیم بگیریم؟