2777
2789
عنوان

خواستگارم به دلم نمیشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دو راهی نیست کهصد در صد بگو نهقرار نیست از اول عاشق طرف بشید و خوشتون بیادولی نباید هم انقدر بدت ...

نه خوشم هم نیومد حتی به قولی کراش هم نزدم 

حتی نگاهشم نمیکردم موقع حرف زدن

من حتی نامزدی کردم عقد نه فقط نامزدی چون دوسش نداشتم بهم زدم هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم کنارش خوشبخت باشم اونم بدبخت میکنم  و بعد اون با یکی ازدواج کردم که کنارش به شدت آرامش دارم وحاالم خوبه 

محبتی چیزی هم ازش دیدی ؟

نه فقط خیلی رسمی دو جلسه حرف زدیم در مورد اخلاقیات

اخلاقاش زیاد بد نیس ولی اصلا نمیتونم دوسش داشته باشم اصلا به دلم نمیشینه 

اره فک نکنم بتونم در آینده هم بتونم زیاد تحملش کنم🥲

من یه خاستگار عالی داشتم خیلی هم دوسم داشت یچی میگم یچی میشنوی خیلی پسر خوبی بود ولی به دلم نمینشست ینی هر جور خواستم کنار بیام نشد اصلا الانم هنوز ازدواج نکرده ۸ساله منو میخاد 

قبول نکن .بعد از ازدواج بهش علاقمند میشی عادی میشه اما همیشه یک حسرت تو دلت میشینه که چرا صبر نکردی من عاشق شوهرم بودم اما قدش یکم کوتاه بود دو دل بودم همیشه الان که قد بچه هام کوتاهه میگم کاش همون موقع رد کرده بودم .میگن ظاهر مهم نیست اما ژنتیک بچه ها از همینا قراره شکل بگیره

من حتی نامزدی کردم عقد نه فقط نامزدی چون دوسش نداشتم بهم زدم هرچی فکر کردم دیدم نمیتونم کنارش خوشبخت ...

از همون اول حس بدی داشتی بهش مث من ؟! که بهم زدی

ینی بهت محبت هم کرد نتونستی دوسش داشته باشی؟

نه فقط خیلی رسمی دو جلسه حرف زدیم در مورد اخلاقیاتاخلاقاش زیاد بد نیس ولی اصلا نمیتونم دوسش داشته با ...

نمیشه یه بیرون هم باهم برید همراه مادرا ببینی چجوریه ؟

لایک نکنید .توروخدا 

با این حسی که داری قطعا باید رد کنی، شک‌ت هم به خاطر اینه نمی‌دونی چه معیارهایی تو ازدواج و خاستگاری مهم یا فرعی هستن

چند تا کارگاه و دوره در مورد انتخاب همسر شرکت کن