2777
2789
عنوان

زایمان طبیعی یا سزاین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 57 پست
البته سزارین زیاد و با فاصله کم باعث میشه شکم نره فک میکنم مادر هم چون جدا از نوزاد درگیر یه بچه‌ی ...

ولله من توچهارتا سزارینم گن نبستم شکمم کوچکتربود سراین اخریه بستم ولله شکمم بزرگترشده 

https://daigo.ir/secret/41700181532

بختیاری هستم عزیزم 

بینظیرین🥰❤️ دوازده ساله عروس بختیاریا شدم، واقعا مثلشون ندیدم، خیلی با محبت و مهربون و خالص، تهرانم و خیلی دلتنگشون میشم، بیشتر اوقات من پیشنهاد سفر به اهواز و دیدن خانواده همسرمو میدم، انقد دوسشون دارم

شیطان که رانده گشت جز یک خطا نکرد☝🏻 خود را برای سجده ی آدم رضا نکرد☝🏻 شیطان هزار بار بهتر ز  بی نماز☝🏻  او سجده بر آدم و این بر خدا نکرد💔 با خدا باش و پادشاهی کن...💖 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازش راضی بودین؟خودتون خواستین اینو براتون استفاده کنن؟ازقبل باید درخواست بدیم یا موقع زایمان میتونیم ...

از قبل باید از دکتر بخواید. خیلی از بیمارستانا ندارنش. من خیلی خیلی راضی بودم. ن درد کشیدم مثل طبیعی. نه درد عمل و بخیه داشتم مثل سز

زیر گروه بنفش💜... وزن ۷۶ و ۲۰۰ وزن هدف ۶۵ ... هدف اول ۷۳ 

منم ماه آخرم و بخاطر مشکلات کمر و همچنین تجربیات بد اطرافیان از طبیعی و قصد قطعیم سزارین هست، امیدوارم همه چی خوب پیش بره و سزارین راحتی داشته باشم.

شرایط خودت رو کامل در نظر بگیر و تصمیم نهایی رو خودت بگیر که بعداً پشیمون نشی، همه سبک سنگین ها رو انجام بده و برای هر تصمیمی که گرفتی بهترین شرایط رو ایجاد کن مثل دکتر حرفه ای تر توی سزارین یا مامای حرفه ای و به نام و روش های ایمن برای طبیعی رو در نظر داشته باش.

الان زانو درد دارم همرویید گرفتم توطول بارداری و کمخونی مینور☹️

عزیزم شما آخر طبیعی زایمان کردید یا سزارین ؟

من اجیم چند ماهه دیگه مونده تا بچش بدنیا بیاد مونده بین سزارین و طبیعی شما  کجایید تهران دکتر خوب سراغ ندارید