2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب خوشت نیاد نظرت برا کسی مهم نیست😀

تو اومدی تو تاپیک من نظر دادی یا من اومدم؟؟؟بعدم نظر تو برام مهم بود که نمیگفتم سکوت.  مشکل روانی داری برو روانپزشک. بیچاره اطرافیانت😂😂😂 قیمت شلوار گرون شده بی انصاف کم ..‌ بگیر😂😂😂😂

تو اومدی تو تاپیک من نظر دادی یا من اومدم؟؟؟بعدم نظر تو برام مهم بود که نمیگفتم سکوت.  مشکل روا ...

چقد پرتوپلا گفتی یکم رو جمله بندیت کار کن  درضمن کسیکه ب دکتر مراجعه باید بکنه با توجه به تاپیکات شمایی مشخصه داخل خونتون خیلی تنش دارین هم تو دایره دوستات

بهرحال قرصا بهت خیلی کمک میکنه چون با همه مشکل داری  من تاپیک مشکل با خانواده نزدم ولی مال شما 16 صفحه راجب خانوادته متاسفانه خیلی عمقیه

شب بخیر😗

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
شام امروزت خوب بود 😂خیلی از باسن من خوردی🥰😅😅😅

اونکه تغذیه خانوادگی شماس خانم مشکل دار  بیچاره تاپیکات فقط از خانواده داغونته😭

بقیه ریپاتم نخوندم  هی واق واق کن نمیام  😘

❌مخالف نظرم بودی ریپ نزن چک نمیکنم❌درخواست دوستی ندید🌠
اونکه تغذیه خانوادگی شماس خانم مشکل دار  بیچاره تاپیکات فقط از خانواده داغونته😭 بقیه ریپاتم ن ...

بدبخت خانواده من تو رو میخرن و آزاد میکنن😅عقب افتاده کجا میری .وایسا یه خورده بخندیم😂😂😂از دیوونه هابی مثل تو خوشم میاد

چقد پرتوپلا گفتی یکم رو جمله بندیت کار کن  درضمن کسیکه ب دکتر مراجعه باید بکنه با توجه به تاپیک ...

پس ۱۵۰۰۰۰ تا کامنت گذاشتی از باسن دیگران تغذیه کردی .سرتو تو چن تا باسن کاربران کردی؟؟؟؟😅😅😅