2777
2789
عنوان

دروغ و دختر مادی

369 بازدید | 35 پست

سلام، من یه پسر متولد ۶۹ هستم، سه سال پیش با یه دختری آشنا شدم متولد ۷۲، وضع مالیشون خوبه و خود دختره هم مادی هستش، من واسه اینکه بخوام به دختره برسم چند ماه پیش به دروغ بهش گفتم خونه و مغازه دارم اما بعد یه مدت اعتراف کردم و کات کرد، اما الان هم ماشین و زمین دارم هم کار خوب، اما نمیدونم چطوری برش گردونم، میدونم هنوزم مجرده اما دیگه نمیخواد برگرده، به نظرتون واسه برگردونش چیکار کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش پیام بده و بگو همه چی اوکی شده یا به مامانت یا خواهرت ماجرارو بگو

هفته پیش توی تلگرام پیام دادم گفتم گفت همینم از صدقه سری من داری که یه ذره آدم شدی اما دیگه هیچ خیری از من بهت نمیرسه

آخه اون موقع گفته بود بهش دروغ نگو من گوش ندادم، همشم میگه مگر اینکه مرجان بتونه آدمت کنه

خب برو بهش بگو حالا که کار از این چیزا گذشته و بهش دروغم گفتم ولی الان میخوام باهاش باشم تا یه فکری بکنه برات مامانتو بفرست با مامانش حرف بزنه حداقا

...

خب برو بهش بگو حالا که کار از این چیزا گذشته و بهش دروغم گفتم ولی الان میخوام باهاش باشم تا یه فکری ...

دختره فقط به خودش فکر میکنه، میترسم به مامانمم جواب رد بده