2777
2789
عنوان

صادقانه بگید اگه شما بودید با همچین مردی زندگی میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 65 پست
اصلا اینطور نیستکی گفته همه مادرپدر اولویت هستن؟ چرا عادی سازی میکنید؟ کسایی که میچسبن ب خانواده مرد ...

حالا این خانم با دو تا بچه طلاق بگیره .اولویت اول کی میشه؟؟؟؟؟

درسته وظیفه هر کس اینکه اولویت اولش زن و بچه اش باشه یا شوهر و بچه هاش .

دو تا بچه ی این خانم دور از جون بشن دو تا اوا دیگه خوب میشه؟؟؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلق این مرد چیه ؟ مثلا پسرخاله ام لجبازه حرف حرف خودش بود و مادرش براش خداست حالا زنش چه جوری اوضاع رو تو دست گرفته با احترام به خاله ام ، این احترام هم کلفتی نیستا احترام کلامی و محبت و تایید و این جور چیزا .. همینطور تایید و دادن حس اقتدار و قدردانی از پسرخاله ام ... الان دورش میچرخه پسرخاله ام و همه چی دست زنشه

این مرد زندگی و رفاهی رو درست کرده دو تا هم بچه داره ، خوبی هایی داره بدیهایی داره ، یه راه نفوذی داره این مرد که باید پیدا بشه

محبت کلامی  و اولویت بودن برام مهمه  خانومایی میتونن با این آقا کنار بیان که فقط دنبال پ ...

احسنت بر شما فکر کردم فقط من این نظر و دارم ایشون منفی هاش اینقدر زیاده که اصلا مثبت هاش به چشم نمیاد که چی چون صرفا مسافرت میبره دیگه شد بهترین آدم دنیا ؟! آدم هایی که دنبال پول و اصلا به طرف محل نمیدن صرفا چون درآمدش خوبه ولی اخلاقش افتضاح و درک نمیکنم عملا داره همسرشو تحقیر میکنه و میگه تو هیچی نیستی منت میزاره و طرز فکر قرون وسطایی داره ایشون عملا مرد سالاره و حرف حرف خودشه من به شخصه اصلا با اینجور آدما کنار نمیام

من نه چون ازمنت گذاشتن متنفرم مردیم بگه اول خانواده ام  بعدتومیسپارمش به خانواده اش نکته مثبتی نداشت خوردوخوراک کم نمیزاره براخونش میخره نه من همچنین وسایل  براخونه خودش میخره براعمه من نمیخره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دوستم میگه دلم میخواد جدابشم دو تا بچه هم داره

بنظر من محبت کلامی و رفتاری خیلی مهمه شاید با خساست کنار بیای اما با زود قهر کردن و احساس عاشقانه نباش نمیتونی کنار بیای

ی چیز دیگه نظر منه هااا

هر مردی اگه باهاش زندگی نکنی نمیتونی بشناسیش 

پای دوتا بچه وسط زندگی خیلی سخته طلاق گرفتن بهشون آسیب میرسونه

خدایا کی یکی بهم میگه مامان  بدجور قلبم شکسته  خدایا قسمت میدم به نا امیدی ابوالفضل به6ماهه امام حسین مامان شم ارزو ب دل نمونم خستم شکستم جواب این بنده حقیر بده تو ارحم الراحمینی.امام حسین خیلی دوس داشتم تو روزت بی بی چکم مثبت شه   اما نشد...دست خالی نباشم به امید سال آینده که نی نی داشته باشم تندرست حدای خوبم به من لطف کنی گر چه من بنده خوبی برای تو نیستم اما تو رو قسم میدم به پهلو شکسته امام حسین قسمت میدم به دخترت رقیه منم مامان شم  بازم ک ناامیدم کردی اوس کریم با چه زبونی ازت بخام دیگه چشم ندارم نگاه کنم اینه رسم دلشکسته ها ک تا عمر دارن حرف بشنون از این و اون من ک قسمت دادم ب پهلو شکسته چرا اخه

شاید یکم شوهره رو بترسونه خوب بشه . 

شوهر منم اینطور بود . خرید و مسافرت . اما محبت کلامی نه زیاد . رفتم جدا بشم انچنان ترسید خودشو جمع کرد هم طلا خرید هم محبت میکنه . دو تا بچه دارم .

به دوستت بگو بمونه بعد طلاق خبری نیست . برا زندگیش و بچه هاش بریز و بپاش کنه . یکم نرمش کنه طلا هم میخره

دوستت باید قبل دوتا بچه بفکر جدایی میبود

روی صحبتم با استارتر هست نه شما دوست عزیز ..وقتی با هم راجب چیزی موافق نیستیم و بحثی میکنیم بهت توهین نمیکنم فقط داریم بحث میکنیم قضیه رو ناموسی نکنید تو رو خدا..جنبه بحث داشته باش..انقدر واسه چیزای بی ارزش قسم خدا ندید..اسم کاربریم رو دوس داشتم این بزارم وگرنه املام خوبه خانم معلم🙂مخالف صد در صد ازدواج فامیلیم چرا؟ برای فهمیدم جوابش یه سر برو بخش اعصاب کودکاندوست عزیزی که لطف میکنی وارد تاپیک من میشی : لطفن به کلمات و لحنت خیلی توجه کن عزیزم ، درسته تاپیک زدم و نظر خواستم اما دلیل نمیشه شما به خودت اجازه استفاده از هر ( لحن و کلماتی ) رو بدی، من مسئول عقده های کسی نیستم ، پس از اونجا که هیچکدوم اعصابمون رو از سر راه نیاوردیم ،بیخیال تاپیک من بشو و برو♥️🌹❤️دوستدار اعصاب خود و دیگران

بعد ۱۰ سال و با ۲تا بچه یادش افتاده؟؟؟

واقعا چرا خدا به اینا بچه میده ک هنوز تکلیف خودشونو نمیدونن؟؟؟بیچاره بچه هاش واقعا، مادر بی درایت از پدر خسیس آسیب بیشتری میزنه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲

شوهر منم همه چی برام میخره ولی بعدش تو بحث و دعوا منت میزاره سرم..و میگ لیاقت فلان چیزو نداری..

دعوای آخرمم سر همین موضوع بوده و الان سرسنگینم باهاش  و یه ماهه ک اصلا ازش درخواست پول نکردم و گف مبلارو عوض کنیم گفتم همینا خوبه.. 

دیروزم زنگ زده ک ب نظرت ماشین فلان بخرم یا فلان گفتم از من نظر نخا این خونه زندگی همش مال توعه و من فقط تو این خونه کلفتم .. هرکار خودت میخای بکن ک فردا روز باز منت نزاری...

دارم این رفتارارو میکنم ک شاید دس برداره از منت گذاشتن

خوشم نیومد،با حرفاش قلب آدم میشکنه،چرا منت میزاره

ببین هرچی دلش میخواد میگه ولی با آرامش حتی توهین هم میکنه ولی با صدای آروم منظورم اینه اهل داد وبیدا نیست بعدشم قهر میکنه تا این طرفش نره نمیاد سمتش بعدشم باکلی منت باهاش آشتی میکنه یعنی هیچ وقت خودشو مقصر نمیدونه

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰  

باید سیاست به خرج بده ....این مرد آدم بدی نیست

اینطوری بزرگ شده...اینکه میگی میگه  تو لیاقت نداری....احتمالا زبونش تلخه و دست خودش نیست....ولی باور قبلیش نیست

اگه بود واقعا چیزی نمیخرید..

ببین این مرد با سیاست منفی هاش درست میشه

ولی من اگه بخوام بگم دقیقا باید چیکار کنه سی صفحه باید تایپ کنم که امکانش نیست

دوستت  باید بره  مشاوره  ی حسابی و ترفندهارو  یاد بگیره

خاعععککک

ببین اخلاقهایه شوهرس بده ولی چاره نیس بدازبدترزیاده واسه هرچیزی نبایوجدابشی شوهرمنم خوردوخوراک خوب میاره ولی وسیله خونه وخودم عوض میکنم دوهفته میگم بیامبلهاروعوض کنیم 30من میدم 20تا25 توبده میگه نه عمرااااخرج رخت ولباس خودم بچه هاهمه چی روخودم میدم ولی خب طلا درحده 50گرم برام خریده داشته باشه بازم میخره امابهم خیانت کرده چندبار الویتش خانواده اشن زیاد اهله دعوابابقیه چندباررفته زنداندوتاخونه داریم دوتاماشین داریم وضعش بدک نیس چندبارورشکست کرده سربیعقلی الانم دادگاه داره شایدبازببرنش زندان سرایکنه برابقیه میره دعوامیکنه پس دوستت وبگوبشینه سرجاش خوشی نزنه زیردلش کلی هم اول زندگیمون سختی کشیدیم تازه یکساله اوضاعمون روروال شده ازصبح تاشب هم یاتوسالن کارمکینم یاتوخونه تربیت بچه وغذاهم هستش