2777
2789
عنوان

صادقانه بگید اگه شما بودید با همچین مردی زندگی میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 65 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب باید مشاوره برن مسائل منفی رو حل کنن و زندگی کنن دیگه

فقط 5 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱

منم تقریبا با همچین آدمی زندگی میکنم و کاملا درکش میکنم،از لحاظ روحی باید خیلی قوی باشی تا بتونی با همچین آدمی زندگی کنی که این قدر قوی بودن در برابر این شرایط یکی باید راهنما و کمکت باشه که به نظر من یک مشاور خوب و کار بلد خیلی کمک میکنه،در کل آدم خوبی هستن ،فقط باید سیاست لازم رو در برابرشون داشته باشی و لذت زندگی رو ببری،به طلاق فکر کردن در این مورد خود بی سیاستی هستش 

یکم بی شعور هست ولی تو این دوره و این ادم های الان قابل تحمله . دوستت بچه هم ک داره . خودش کم کم ج ...

اصلا اینطور نیستکی گفته همه مادرپدر اولویت هستن؟ چرا عادی سازی میکنید؟ کسایی که میچسبن ب خانواده مرد زندگی نیستن، اسی این شوهر دوستت که قهر طولانی داره قطعا رابطه جنسیش هم ضعیفه به دوستت بگو اگه هم میخاد باش بمونه وقتی که قهر میکنه نه غذا براش بپزه نه کاراشو کنه تا مجبور شه برگرده سمتش

والا مثبت هاش اندازه منفی هاش است 

اینکه میگی منت میگذاره بده 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

میشه بگی مثلا چیکارکنه

اون من نمیدونم شناختی از اون آقا ندارم ولی هر کس یه نقطه ضعفی داره یه حساسیت هایی داره یه رگی داره از همونجا بگیره ولی یه جیزو مطمعنم در مورد هشتاد درصد مردا صدق میکنه احترام گذاشتن در هر شرایطی برا مرده حتی اگه بدی کرد تو کار خودتو انجام بده انگار داری واس یه هدفی میجنگی بلاخره یه جا م میاره ونرم میشه

اصلا اینطور نیستکی گفته همه مادرپدر اولویت هستن؟ چرا عادی سازی میکنید؟ کسایی که میچسبن ب خانواده مرد ...

ممنون از راهنماییت اتفاقا میگه از نظر رابطه عالیه مشکلی نداریم

تو خدای آرزوهای محالی۰۰۰۰