2777
2789
عنوان

صادقانه بگید اگه شما بودید با همچین مردی زندگی میکردید

| مشاهده متن کامل بحث + 967 بازدید | 65 پست
اینا که میگن این مشملی نیست باید ببینن تا بفهمن

دقیقا ‌...اصلا درک نمیکنن چطوری شخصیت ادم ارو اروم فرسایش پیدا میکنه در اخر از خودتو زندگیت متنفر میشی 

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔
بعد ۱۰ سال و با ۲تا بچه یادش افتاده؟؟؟ واقعا چرا خدا به اینا بچه میده ک هنوز تکلیف خودشونو نمیدونن؟ ...

مریم خانوم شما که اینقدر درست و شیرین راهنمایی میکنی یه سوال،منم راهنمایی کنی ممنون میشم

من وقتی دلم از حرفهای شوهرم میشکنه،خیلی خورد و خاکشیر میشه،بعدش حتی آشتی کنیم خییییلی برام سخته نمیتونم جمعش کنم و به این زودی ها اون آدم سابق و با احترام قبلی بشم

چه کنم دلی کینه ای یا شاید هم دلی شکسته ی با تیکه های ریزی هستم که با اینکه میخوام تکه هاشو به هم بچسبونم و ترمیمش کنم ولی خیلی سخته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مریم خانوم شما که اینقدر درست و شیرین راهنمایی میکنی یه سوال،منم راهنمایی کنی ممنون میشم من وقتی دل ...

عزیز دلممم 

اولا ک ان شاالله هیچوقت دلت نشکنه، دوما خوشگل من مردا کلا بخاطر کلی نگر بودنشون نمیتونن شرایطو خوب مدیریت کنن، ببین مثلا الان اگه یچیزی شمارو ناراحت کنه خیلی راحت تر از همسرت میتونی آرامشتو حفظ کنی، پس تا جای ممکن مدیریت کن و نزار به جایی کشیده بشه ک بحث و بی احترامی پیش بیاد، دیدی وقتی بچه هرابکاری میکنه اگ با بازیو خنده بگی مثلا بدو بیا باهم اسباب بازیاتو جمع کنیم میادو با اشتیاق حرفتو گوش میکنه، ولی اگ با دادو دعوا بگی لج میکنه و بقیه اسباب بازیاشم میریزه و تا جایی ادامه میده ک مجبور شی خشونت کلامی داشته یاشی باهاش؟؟

واااقعا مردا هم همینن،

اگه با احترامو خواهش باهاشون حرف بزنی از هر ۱۰ بار شاید ۲ بار قبول نکنن،حتی اگ باب میلشون نباشه خواستت، ولی اگ با طلبکاریو بی احترامی بگی حتی اگ خودشون دوست داشته باشن هم لج میکنن و انجام نمیدن،

پس قدم اول تمام خواستت رو با احترام بخواه، احترام احترام میاره، قدم دوم بحث رو‌مدیریت کن نزار ب جدل کشیده بشه ک حرفی ک نباید رو بشنوی ازش، شما باید مدیریت کنی چون شما تواناییشو داری نه همسرت!!

اگ اینکارو انجام بدی ب مرور خواه ناخواه احترام بینتون بیشتر میشه و همسرتم خیلی راحت تر خودشو کنترل میکنه!! و دیگه ناراحتی کمتر پیش میاد

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دقیقا منم داغون شکسته شدم که جمع شدنم خیلی سخته

ببین عزیزم، هر آدمی قلقی داره، فقط باید ببینیم برامون چقد می ارزه ک بخوایم قلقشو بدست بیاریمو شرایطو تغییر بدیم، فقط این مهمه،بودن با چنین شخصیک ایشون توصیف کردن خیلی سخته، ولی باید خیلی زودتر و قبل بچه فکرشو میکردن، هرچند جدایی برای بچه بهتر از زندگیه با جدل و اضطرابه

دوست بی ادبی دارم ک اعصاب نداره، گاهی کاربری دست اونه تعجب نکنید از شدت متفاوت بودن جوابها🥲
دقیقا منم داغون شکسته شدم که جمع شدنم خیلی سخته

آره دقیقا من ی خاستگار داشتم این جوری بود دو ماه کلا باهاش رفتو امد مردم ولی تاثیرش هنوز هست رو اعتماد ب نفسم....

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔