2789
عنوان

ازناراحتی زیاد منوشوهرم تاالان خوابمون نبرده...

| مشاهده متن کامل بحث + 2409 بازدید | 105 پست
چرا یه بچه به سرپرستی نمیگیرید؟ هم مشکلتون حل میشه هم یه بچه سرپناه و خانواده پیدا میکنه

بچه یکی ازاقوام که مادرش فوت شد وپدرشم معتادبود شوهرم میخواست بیاره بزرگ کنیم بشدت مخالفت کردم...بچه خودمومیخوام 

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پیش یه متخصص خوب طب سنتی اصلاح مزاج بشید نه فقط دارو تقویتی و اینا اصلاح مزاج اساسی  من خودم ...

ذخیرم خیلی پایینه.تآثیر داره ؟

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم  حامله میشی نگران نباش  من حس ششم قوی دارم نذر ۴۰ روز آیت ...

ممنون انجام میدم حتما 

خدا به وقتش بچه میده،

تا حالا ام مصلحتی توش بوده

حتی پیامبران هم این قضایا را داشتند.

امیدوارم هرچه زودتر دامن شما هم سبز بشه.

سعی کنید چند روز حداقل در این مورد صحبت نکنید.

شایدالهام به روزه سکوتی که حضرت زکریا  داشتند بی تاثیر نبوده.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

پیش یه متخصص خوب طب سنتی اصلاح مزاج بشید نه فقط دارو تقویتی و اینا اصلاح مزاج اساسی  من خودم ...

دقیقا

ببین استارتر عزیز

هم فاطمه آبادی میگه هم طب سنتی

اصلاح سبک زندگی کنید حتما. 

بری طب سنتی کامل بهت توضیح میده. 

روغن مایع حذف و جایگزینش روغن های طبیعی

شکر و قند مصنوعی و فست فود و اینا حذف. 

خوابت باید اصلاح بشه وکلی موارد دیگه. 

اینا رعایت بشه +حیپای آبادی+ نسخه طب سنتی ان شاالله جواب میگیرید. 

حجامت،  بادکش،  زالو درمانی موثر هست. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

🙄🙄🙄🙄 یکبار که شده برو کلاسهای فاطمه آبادی رو شرکت کن. کلاسهاش حیپا هست و حرکاتش ترکیبی از یو ...

چشم

عزیزم هر دوتون اصلاح سبک کنید من با اصلاح مزاج و اصلاح سبک باردار شدم البته قبلش اقدام نکرده بودم ولی مشکلات زیاد داشتم تنبلی آندومتریوز در شرف یائسگی زودرس...بعد اصلاح مزاج برطرف شد 

بچه یکی ازاقوام که مادرش فوت شد وپدرشم معتادبود شوهرم میخواست بیاره بزرگ کنیم بشدت مخالفت کردم...بچه ...

عزیزم انشالله که دامنت سبز بشه
من فعلا بچه نمیخوام و نمیدونم بچه دار میشم یا نه اقدام نکردم ولی دوست دارم حتما یه بچه رو هم به سرپرستی بگیرم با شوهرمم درمیون گذاشتم

خیلی ناراحت شدم براتون. ولی شما که انقدر دوست دارید بچه داشته باشید چرا یه بچه رو به سرپرستی قبول نم ...

خودم رحم دارم آی وی اف وطب سنتی وهرچه بوده انجام دادیم نمیشه که نمیشه 

دوست منم خیلی تلاش کرد بچه دار شه آمپول دور نافش میزد بعد که بچه دار شد بچش سالمه ظاهرش ولی اتیسمیه از خدا برات بچه سالم و اهل دعامیکنم خودتم اینجوری دعاکن به زور از خدا چیزی نخواه من بچم به دنیا اومد پدرومادرم فوت شدن دست تنها موندم همش میگم کاش خدا نمیداد تنهایی یه بچه کوچیک خیلی سخته ولی میگم بازم خدایا شکرت بچم سالمه ولی گاهی ناشکری میکنم از خستگی خلاصه یه حکمتی پشت ندادن خدا هست که ماها نمیدونیم 

ایشالله سال دیگه این موقع به خاطر بچه داری تا این موقع بیدار بمونید.

🥀 همه رفتند تا زمستان شد خنده ها مردند غصه ارزان شد کو جوانی؟ آرزوها کو؟ رفته ایم از یاد،یادی از ما کو؟ به یاد جوانان وطن ام.

ببین طب سنتی رو شما جواب نمیده بعد چند سال ناباروری جای شما تو طب سنتی نیست زمان هدر نده اول بهم بگو ...

شوهرم تحرک خیلی پایین منم ذخیرم خیلی پایین