2789

ده ساله بچه دارنمیشیم وبه هردری زدیم شوهرمم که تاالان سکوت کرده بود دیگه منفجرشد حالش خیلی بدبود بازم میخوایم آی وی اف کنیم ولی میترسم بازنشه.دعاونذرونیازنیست که نکرده باشیم نمیدونم چراخدا مارونمیبینه...همه دوستامون وآشناهای همسن خودمون بچه دوم سوم رودارن میارن...حسرت کشیدن خیلی سخته.شوهرم میگفت تاکی بابچه دیگران خودمو سرگرم کنم عاشق بچم...مشکل ازجفتمونه....تاحالاهروقت من ناراحت بودم یاگریه میکردم شوهرم خونسرد بودومیگفت درست میشه ولی حالا....😭😭😭😭

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

الهی خدا بهت نگاه کنه عزیزم

عضوگروه نارنجی🧡تاریخ شروع ۱۰/۲۵🧡وزن اولیه۷۲😬وزن ثانویه ۱۱/۵:۶۹/۸۰۰😎وزن ثالثیه😅 ۶۸/۶۵۰:۱۱/۱۶😉وزن هدف اول ۶۵🔐هدف دوم۶۰🔐هدف نهایی ۵۸🔐💛من موفق میشم،دیگه وقتی عصبی بشم شکلات نمیخورم نوشابه انرژی زا و چیپس و کیک و کلوچه ممنوع🤧😜،،دوستان،کارآگاهان،کنجکاوان تاپیک اول مال من نیستتت من متاهلم چندساله ازدواج کردم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سعی کن پیش شوهرت بی تابی نکنی انشالله که دامنت به زودی سبز بشه واقعا خیلی سخته درک میکنم 

اسی ی سوال میپرسم اگع دپست نداشتی جواب نده شما چند سال جلوگیری کردین؟

کاربری قبلیم تعلیق شد کاربر قدیمی ام :(
سعی کن پیش شوهرت بی تابی نکنی انشالله که دامنت به زودی سبز بشه واقعا خیلی سخته درک میکنم  اسی ...

۲سال اول

خواهم که به خلوتکده ای ازهمه دور...من باشمو...من باشمو...من باشمو...من....

پیش یه متخصص خوب طب سنتی اصلاح مزاج بشید

نه فقط دارو تقویتی و اینا

اصلاح مزاج اساسی 

من خودم تنبلی تخمدان با این روش حل شد

خدا رو شکر در طرفی ایستادیم که اصلی ترین دشمن هرزه ترین و جنایتکارترین آدمهای روی زمین هستیم

عزیزم برات آیت الکرسی میخونم 

حامله میشی نگران نباش 

من حس ششم قوی دارم

نذر ۴۰ روز آیت الکرسی بردار

تو تاپبکم توضیح دادم چجوریه

خیلی عالیه 

کسی که این امضا رو میخونی ازت میخوام برای حل مسئله ی زندگیم یه صلوات بفرستی.ان شاءالله که بازتابش رو توی زندگی خودت ببینی بزودی. خدایا یه روزی حلال و فراخ ازت میخام. الهم صلی علی محمد و آل محمد 

🙄🙄🙄🙄

یکبار که شده برو کلاسهای فاطمه آبادی رو شرکت کن. کلاسهاش حیپا هست و حرکاتش ترکیبی از یوگا پیلاتس و ایروبیک هست. 

ورزش هاش برای تفوحیت کمر،  لگن و تخمک گذاری عالیه. 

ازش هم مشاوره بگیر و شرایطت رو بگو. 

در کنارش ممکنه اندام تولید مثل شما یا همسرت سرد باشه. باید بری پیش طب سنتی معتبر. با نسخه دو ماهه اش ان شاالله باردار میشی. 

خواهش میکنم این دومورد رو. جدی بگیر. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401