2777
2789
عنوان

کسی هست بهش گفته باشن آب دور مغز جنین هست؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4008 بازدید | 37 پست
به یک سنو اکتفا نکن بزار یه ماه دیگه ببر سنوی دیگه بخدا آدمو میترسونند من نظرم روشنه که مشکلی نیست ...

ن حتما میرم

۲۳ دکتر سنو نوشته باز

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیز این تایپ مال دو سال قبله میشه لطف کنی بهم بگی چی شد ؟ بچه شما الان باید دو سالش باشه سالمه ...

سلام عزیزم اصلا نگران نباش این استرسا بیشتر خطر داره واسه بچت

هفته های آخر رفتم سونو گفتن جذب شده رفته 

از هفته ۳۷ جذب میشه نگران نباش

بچم سالمه خداروشکر خیلیم همچیش ب وقتش اتفاق افتاد و نرمال حتی بعد بدنیا اومدنش حدود دوماهگیش بردمش سونو از سرش گرفتن گفتن همچی نرماله

سلام عزیزم اصلا نگران نباش این استرسا بیشتر خطر داره واسه بچتهفته های آخر رفتم سونو گفتن جذب شده رفت ...

خداروشکر عزیزم من ۲۸ هفته یکیش ۱۵ بود یکیش ۱۷ الان دارم فقط گرمی میخورم میگم شاید کم شه😭💔

خداروشکر عزیزم من ۲۸ هفته یکیش ۱۵ بود یکیش ۱۷ الان دارم فقط گرمی میخورم میگم شاید کم شه😭💔

اصلا نترس و استرس نداشته باش

من بعد هفت سال باردار شده بودم ولی با همین استرسا هیچی از بارداریم نفهمیدم هیچ لذتی نبردم 

توکل کن ب خدا و بسپار ب خودش

دکتر تو چشمای من نگاه کرد گفت سن بچت از سقط گذشته عقب افتاده هم باشه باید ب دنیاش بیاری همین ی جمله شد کابوسمون شبو روز گریه میکردم 

خداروشکر الان ی پسریه ک با سن کمش خیلی دانا و فهمیدس جوری ک کل فامیل حسرتشو میخورن همه تو روم میگن اینو