2777
2789

خانما من تو ان تی و آنومالی گفتن همچی خوبه

تو سونویی ک ۲۳ هفته رفتم گفتن اندازه مغز جنین حداکثر نرماله امروز رفتم سونو دکتر گفت تا هفت ماهگی انتظار داریم آب دور مغز جذب شه کسی بوده ک تو هفته بالا جذب شده باشه 

اگه تجربه ای دارین بگین دارم دیوونه میشم

الان ۲۴ هفتم

میشه برای حاجت دلم ی صلوات بفرستی؟فرستادی بگو منم بفرستم 

هر روز سوره حجرات بخون پیامبر گفتن هر مادری بر جنینش سوره حجرات بخون اون روز بچش بیمه هست 

نذر خانم ام البنین کن ۱۰۰حمد با اگر تونستی ۴۰ تا شب نماز شب بخون شده ۱ رکعت نماز وتر رد خور نداره

الهی بدم المظلوم.....اللهم عجل لولیک الفرج.....لعنت خدا بر اسرائیل 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب حرف این دکتر ها خودتو نباز دختر منم گفتن چهار دور یرش بستست مغزش رشد نکرده گفت دیر شده گفت برو عملش کن فردا نگی عمل نکردم کاری براش نکردم دیر شده.....مردیم وزنده شدیم مردیم وزنده شدیم مردیم وزنده شدیم

نذر کردم هر شب نماز شب بخونم شده ی رکعت نماز وتر قبل از خواب هدیه کنم ب خانم ام البنین برای بیمه سلامتی....تو هم مادری نذر کن آن شاالله هیچی نیست وجذب میشه کیست های ک تو مغز خیلی هاشون تو ماه های بالاتر جذب میشن

ب حرف این دکتر ها خودتو نباز دختر منم گفتن چهار دور یرش بستست مغزش رشد نکرده گفت دیر شده گفت برو عمل ...

اینم انشاالله جذب میشه

ب حرف این دکتر ها خودتو نباز دختر منم گفتن چهار دور یرش بستست مغزش رشد نکرده گفت دیر شده گفت برو عمل ...

فقط امیدم ب همینه ک تو ماهای بالا جذب شه 

از هفته قبل تا حالا یکیش ک ۱۰ بود شده ۱۲ این همه بالارفتن منو ترسونده اونم تو ی هفته

تاپیکای قبل نی نی سایتو میخونم همجوره هست یکی حتی ۱۸ بوده بچش خوب شده یکی با ۱۵ دورازجون بچشو از دست داده

برا بجه من وقتی دنیا اومد زیاد بود وزیاد تر هم شد ۳۶.۵دور سرش بود خیلی ترسیدم گفتند ارثیه کمی سرش ب ...

منو داداشمم سرمون بزرگه 

داداشم الان ۱۹ سالشه ب دنیا ک اومد دوهفته بیمارستان بستری کردن کلی آزمایش گرفتن بعد گفتن سالمه

شما تو بارداری چیزی نگفتن بهتون؟

منو داداشمم سرمون بزرگه  داداشم الان ۱۹ سالشه ب دنیا ک اومد دوهفته بیمارستان بستری کردن کلی آز ...

فقط گفتن کلیه هاش نارسه تا هفت ماهگی صبر کن بعد رفتم گفتن مشکلی نیست وخوبه برای سرش چیزی نگفتن دنیا اومد کمی بزرگ بود خب استخون بندی من وباباش هم درشته

حتمن جذب میشه بخدا پسر من اینقدر خوشگل وباهوشه وکاملا سرش طبیعیه

عزیزم خداحفظش کنه 

ان‌شاالله پسر منم مثل پسر شما بدون مشکل باشه دارم دق میکنم

فقط گفتن کلیه هاش نارسه تا هفت ماهگی صبر کن بعد رفتم گفتن مشکلی نیست وخوبه برای سرش چیزی نگفتن دنیا ...

ب منم گفتن تا هفت ماهگی صبر کن دوباره برو سونو ببینیم جذب شده یا ن

منم برای کلیه رفته بودم ک اینو گفتن 

تو کلیش مایع مونده بود ک اون گفتن رفع شده 

عزیزم خداحفظش کنه  ان‌شاالله پسر منم مثل پسر شما بدون مشکل باشه دارم دق میکنم

منم مردم وزنده شدم چشمام خون بود تا۶ماهگیش ولی متخصص مغز واعصاب گفت هیچ مشکلی نداره فقط بزرگیه که وراثتیه

برای شما هم همینطوره حتمن عزیزم

منم مردم وزنده شدم چشمام خون بود تا۶ماهگیش ولی متخصص مغز واعصاب گفت هیچ مشکلی نداره فقط بزرگیه که ور ...

انشاالله 

دکترا ک سکته میدن ادمو

دیروز دکتر گفت سن قانونی سقط گذشته هرچیم ک باشه باید دنیا بیاریش از اون حرفش ب بعد بهم ریختم ک ممکنه مشکل داشته باشه

به یک سنو اکتفا نکن بزار یه ماه دیگه ببر سنوی دیگه بخدا آدمو میترسونند من نظرم روشنه که مشکلی نیست

همین حالاشم که پسرم ۷سالشه بخاطر یه ضربه مجبور شدم از سرش سی تی اسکن بگیرم که نوشته بود بتن های قدامی سرش بزرگتر از سن بیمار است که گفتن ببر متخصص گفتم از بچگی خودش بزرگتر بوده ودکتر گفته ارثیه چوندصورتش پهنه اصلا مشخص نیست مگه با سنو وسی تی