2777
2789

دوستم بهم گفت هر دفعه کات می‌کنی ناله هاتو میاری پیش من در صورتی که منم همیشه سنگ صبورش بودم همیشه ها ، دفعه آخری ک کات کردم ی کلمه هم نگفتم پیشش رابطمم کاملا کمرنگ کردم الان حدود چهار ماهی میشه همش میگه تو عوض شدی دیگه دوسم نداری ، اما آدما با ی حرف یا ضربه خودشونو از چشم میندازن 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جز اون دوستی برات مونده؟

اره ، این دوستم چهار سال باهاش بودم اون آبادان بود من زاهدان ، الان بهم میگه داری دوستی چهار ساله رو خراب میکنی با کم توجهیات 

مـبرا صدام کن دلبندم /  بله پروفایل خودمم :>    ‌                                                                                                                     معذرت ک به هیچی اهمیت نمیدم 🌊💙                                                                                                                                              

دورو بود این قضیه اذیتم میکرد و بشدت توقع داشت که همیشه باشم هر روز حرف بزنیم و همیشه باید گوش میدادم به مشکلاتش یا اتفاقات رابطه با رلش و همیشه باید گوش میدادم که چه چیزایی براش میخره چیکار میکنه اصلا درباره زندگی خودش دیگ نمیگفت فقط درباره اتفاقاتی که بینشون میوفتاد حرف میزد...من همیشه گوش میدادم و کمک میکردم دلم شاد بودنشو عمیقا میخواست...ولی از یه جایی به بعد واقعا دیگه خسته شده بودم و زیاد خودمو درگیر نمیکردم...اخرش به بچگانه ترین شکل ممکن رابطمون تموم شد:|

تو چه رفتاری اذیتت کرده که دوسداری تموم بشه؟😢

همکلاس و هم اتاقیمه

من یه ساده بی سیاستم

خیلی باهاش مهربون بودم و خوبی کردم

کلی هواشو داشتم 

ولی سر یه مشکل کوچیک سه ماه تمام بهم بی محلی کرد

با من رفتم آشتی

دوباره سر یه موضوع کوچیک حتی سفرشو از من جدا کرد

منم میخام دیگه تموم شع

من حوصله خودمم ندارم

بیام ناز بقیه رو بکسم

همکلاس و هم اتاقیمه من یه ساده بی سیاستم خیلی باهاش مهربون بودم و خوبی کردم کلی هواشو داشتم  ...

دقیقا میفهمم چی میگی رابطتتو کمرنگ تر کن... اینجوری فقط خودت اذیت میشی که بخوای همیشه چشم پوشی کنی.اونم متوجه اخلاقت شده که مهربونی سواستفاده میکنه