2777
2789

منم میخوام شرایطی ببینم اسی به نظرت میشه با یه بچه دو ماه طلاق گرفت؟

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم میخوام شرایطی ببینم اسی به نظرت میشه با یه بچه دو ماه طلاق گرفت؟

بچه منم هفت ماهشه خواهر

چرا شوهرامود بعد بچه عوض شدن😭

خیلی حالم بده خیلی بلاتکلیفم

خدایا ب دلامون آرامش بده
من بچه نداشتم ، و دلیلش بی محبتی و بی مسئولیتی طرف بود ، من ۶ سال الان تازه ازدواج کردم و باردارم ال ...

ولی من بچه هفت ماهه دارم

نمیدونم قراره چی پیش بیاد چون شغل هم ندارم 

پدرم مطمعنم حمایتم میکنه اما دلم میخواد رو پا خودم وایسم و خونه مستقل داشته باشم

خدایا ب دلامون آرامش بده
بچه منم هفت ماهشه خواهر چرا شوهرامود بعد بچه عوض شدن😭 خیلی حالم بده خیلی بلاتکلیفم

الهی بگردم🥺🥺🥺

عوضی شدن عوضیییییی🥺

اصلا به دخترش هم توجهی نداره حتی بغلش هم دیگه نمیکنه

دلم خونه

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
الهی بگردم🥺🥺🥺 عوضی شدن عوضیییییی🥺 اصلا به دخترش هم توجهی نداره حتی بغلش هم دیگه نمیکنه دلم خو ...

شوهر منم همینطور 😭 

نهایت روزی پنج دقیقه دخترشو ببینه اونم برا رفع عذاب وجدان😭

اگه میمرد تحمل دردش برام راحت‌تر از این کاراش بود

خدایا ب دلامون آرامش بده
من با خانوادم زندگی میکردم الان چند ماهه ازدواج مجدد کردم 

اخه شما بچه نداشتی

من همش میکنم اگه یه بار منت گذاشتن سر بچم چی🥲

خدایا ب دلامون آرامش بده
دوستم داره جدا میشه با سه تا بچه ،،چون شوهرش تا وضعشون خوب شد ددری شد و رفیق باز و فاز خسته ام میخام ...

فازش دقیقا فاز شوهر منه😐 

خدایا ب دلامون آرامش بده
شوهر منم همینطور 😭  نهایت روزی پنج دقیقه دخترشو ببینه اونم برا رفع عذاب وجدان😭 اگه میمرد تح ...

ببین تو بچه شیر میدی 

خودت و اذیت نکن بخاطر این مرد 

فعلا یه بچه ی هفت ماهه داری باید قوی باشی چون ناراحتی هم رو دخترت تاثیر میذاره 

اما با تموم وجودم درکت میکنم🥺😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فازش دقیقا فاز شوهر منه😐 

همه بهانه بود تا سختی ها با زنش تموم شد تا دست پر شد یادش افتاد عه حیفه من با این زندگی ،،،،پسر نداری بود ،انگار بعضیا باید تا آخر ندار بمونن و الا جفتک میندازن ظرفیت ندارن