منم میخوام شرایطی ببینم اسی به نظرت میشه با یه بچه دو ماه طلاق گرفت؟
فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
من بچه نداشتم ، و دلیلش بی محبتی و بی مسئولیتی طرف بود ، من ۶ سال الان تازه ازدواج کردم و باردارم البته تو اون ۶ سال خیلی تنهایی و بی پولی کشیدم همچنین حرف مردم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دوستم داره جدا میشه با سه تا بچه ،،چون شوهرش تا وضعشون خوب شد ددری شد و رفیق باز و فاز خسته ام میخام برا خودم باشم و افسرده ام و بزار برو. با من نمون و...همه چرت بود،
اصلا به دخترش هم توجهی نداره حتی بغلش هم دیگه نمیکنه
دلم خونه
1
5
10
15
20
25
30
35
40
کودکان هرگز در گوش دادن به صحبت های بزرگترها خیلی خوب نیستند اما هرگز در تقلید از آن ها کوتاهی نمی کنند! /دلانای من خوش اومدی به زندگیم عزیزم برات بهترین ها رو ارزومند هستم🦋🫶
شوهر منم همینطور 😭 نهایت روزی پنج دقیقه دخترشو ببینه اونم برا رفع عذاب وجدان😭 اگه میمرد تح ...
ببین تو بچه شیر میدی
خودت و اذیت نکن بخاطر این مرد
فعلا یه بچه ی هفت ماهه داری باید قوی باشی چون ناراحتی هم رو دخترت تاثیر میذاره
اما با تموم وجودم درکت میکنم🥺😭
1
5
10
15
20
25
30
35
40
همه بهانه بود تا سختی ها با زنش تموم شد تا دست پر شد یادش افتاد عه حیفه من با این زندگی ،،،،پسر نداری بود ،انگار بعضیا باید تا آخر ندار بمونن و الا جفتک میندازن ظرفیت ندارن