2777
2789
عنوان

بنظرتون من کار بدی کردم؟؟؟😓

234 بازدید | 8 پست

سلام دوستان ما خونمون ویلایی برادرم به سگ آورده که وحشی درواقع بخاطر اینکه به کسی اسیب نزنه با زنجیر بستیمش ، برادرم عاشق این سگشه ، از طرفی یک بسیار با معرفته بخدا دروغ نمیگم بی نهایت سگ با وفاییه ، چندین نفر خواستن بخرنش منتها برادرم اصلا همچین قصدی نداره ، من خودم دوتا بچه دارم طبقه پایین خونه پدرم زندگی میکنیم خودم بیشتر به خورد و خوراک این حیوون میرسم ، منتها پدر و مادرم میخوان یواشکی دور از چشم برادرم سگ و با گوسفند عوض کنن در واقع معامله هم کردن ، و گفتن به داداش میگیم که سگ زنجیر پاره کرده رفته ، گم و گور شده منم دیدم خیلی ظلمه اینطوری قضیه رو زنگ زدم ب داداشم گفتم ، لطفا نگین دهن لقی کردی ، چون هرحوری با پدر مادرم حرف زدم قانع نشدن ، از طرفی خودمم سگه رو بسیار دوست دارم ، ضمنا سگ تو حیاط نگه میداریم 

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خراب کردی

بخاطر برادرتم نکردی

بحاطر خودت بود چون سگه رو دوستش داشتی

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍
خراب کردی بخاطر برادرتم نکردی بحاطر خودت بود چون سگه رو دوستش داشتی

خودم دوست دارم درست چون با وفاتر از سگ ندیدم ، ولی خدا شاهده دوساله برادرم این سگ داره خیلی وابسته اش ، خارج از اون متنفرم آدم بخواد حیوونی که انقد با وفاست و همه چی می‌فهمه رو بفروشه ، مسخره ام نکنید حس میکنم سگ هم جزی از خانواده ادمه

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓

افرین به تو دلم داشت میگرفت خداروشکر که گفتی به برادرت خوشبحالتون بخاطر داشتن این سگ خوشکل و مهربون

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤

افرین به تو دلم داشت میگرفت خداروشکر که گفتی به برادرت خوشبحالتون بخاطر داشتن این سگ خوشکل و مهربون

قربونت عزیزم ، اگرچه مادرم باهام دعوا کرد ولی خوشحالم که گفتم چون اگه سگ رو بدن باز برادرم می‌فهمه که سگش فروختن ولی اگه نمیگفتم از سرکار میومد و دنبالش میگشت همیشه هم چشمش دنبال سگش میموند حالا اگه بدن هم باز می‌فهمه کار پدر مادرمه ، گرچه مطمعنم منصرفشون میکنه

قربونت عزیزم ، اگرچه مادرم باهام دعوا کرد ولی خوشحالم که گفتم چون اگه سگ رو بدن باز برادرم می‌فهمه ک ...

ایشالا که ندن و براتون بمونه

در قلبم چیزی قشنگ تر از یادش پیدا نمیکنم ... او عزیزترین زخمِ من است! زیباترین اندوهم فراموشش نمیکنم،او دوست داشتنی ترین دلیل ویرانی من است..خدایا نمیخوام غصه مامانمو از دلم بیرون کنی به من یک دلی بده که بتونم با غصه مادرم زندگی کنم اخه این غصه تنها یادگار مادرمه که ازش مونده واسم نمیخوام براحتی اینهم از دست بدم...روحت در آرامش مهربان مادرم💔ای که از اینجا میگذری...لطفا برای شادی روح مامانم صلواتی محبت کن🥀🕊🖤